Јас Роналдињо би го ставил поназад само ради БориелоКака се бунеше сеа,кога ја смени позицијата за да може да се вклопат со Роналдиљо,а камо ли вака... Ова е многу назад за Кака.Тој ни треба напред да дава голови.Јас викам,би го играл Роналдињо малку поназад...
Јас Роналдињо би го ставил поназад само ради Бориело
Кога ќе се врати Бориело од повредата кога ќе почне да влага во форма како кога играше во Џенова тогаш мислм дека треба да му се направи место во тимот но не да се ваѓа Пато како што правеше кога Бориело ни беше на располагање.
Гатузо-Пирло-Роналдињо
Кака
Бориело-Пато
Ќе си ја врати формата не се сеќирај со такви соиграчи мора само ме плаши да не биде ист како ЏилардињоПрво здравје нека се врати Марко Како што му тргнало сезонава...
Али камо да се врати во добра форма!
Абе попрво или повеќе во моментот ни треба Неста да ни се среди одбраната а после ќе се врати и Бориело само да не биде Гилардињо 2.Па колку што читав цел месец овој нема да биде достапен.Значи да се надеваме од февруари натаму...
И со нашата...вашата средина е некако многу спора и доста губите во одбрана при контри. Исто како и кај нас така и кај вас само еден од средина успева да се врати и да брани...газлето Роналдињо тешко вас ако очекувате да се врати и да помогне,сега тука е Гатузо секоја чест за човекот и Пирло кој ви е попотребен во креација на играта него ли за бранење. Кога би бирал мегу него и Фламини би го поставил Фламини бидејќи делува подефанзивно и би де подобрила одбраната а за напад имате солидни играчи како Пато и Кака кои располагаат со голема брзина и би ја пренеле играта на другата половина за многу кратко време каде ке биде паркиран еден напаѓач...а за тоа време Рони ќе трчи накај овие двајцааха голема гужва а ама како што ни тргнало со повредиве ќе биде интересно вака бекам во никој случај да не останува сидорф ако му се грее клупа ок ако не поздрав другар се гледаме после емерсон АУТ малдиве овие на позајмица подитно (виудез и Кардачио) инзаги сигурно оди во пензија ако не му се седи на клупа фавали исто аут калач е сега не ми е јасно уште шева е наш играч или е на позајмица? ок сега проверив и е наш играч добро нека седи на клупа не е страшно се случуваат повреди значи во среден ред би останале (со враќањето на Гуркуф) Гуркуф Гатузо Пирло Фламини Амброзини сите 5 се одлични само едно треба да направи анчелоти да размисли за малце поофанзивно на пр јас би ги играл вака
Гуркуф-Гатузо-Пирло\Фламини
------Кака---Дињо------------
---------Пато\Бориело--------- со тоа што гуркуф би идел понапред нешто постранично десно што е оданба слаба страна на милан а он е многу опасен од таму но ние џабе си трубиме кога пак нема ништо да испадне од ова и више оваа средина како и да се постави со кои било играчи да се искочи милан ќе функционира ќе дава по некој гол ама одбраната е крш и за тоа секоја утакмица примаме голови
Team [?] GP W D L GF GA P
1. Inter 18 13 4 1 32 12 43
2. Juventus 18 12 3 3 31 13 39
3. AC Milan 18 10 4 4 30 20 34
4. Napoli 18 10 3 5 26 16 33
5. Fiorentina 18 10 2 6 26 16 32
6. Genoa 18 9 5 4 27 17 32
7. Lazio 18 9 3 6 29 24 30
8. Palermo 18 8 2 8 24 23 26
9. Catania 18 7 4 7 18 21 25
10. Roma 17 7 3 7 23 25 24
12. Udinese 18 6 5 7 26 27 23
13. Cagliari 18 6 4 8 20 22 22
14. Sampdoria 17 5 5 7 16 19 20
15. Siena 18 5 4 9 13 19 19
16. Lecce 18 3 8 7 16 25 17
17. Bologna 18 3 7 8 20 28 16
18. Torino 18 4 3 11 18 32 15
19. Reggina 18 3 4 11 17 36 13
20. Chievo 18 2 4 12 10 28 10
Значи нашата одбрана во овој момент треба да се споредува со одбраната на лацио Палермо Катанија Аталанта според примените голови значи од 18 утакмици имаме примено гол на 11 а на тие што немаме примено гол се се некои победи со по 1-0 стварно иова е една лоша сезона за мене и покрај некои успеси од првите екипи во италија го победивме само интер и вака титула не се освојува има уште шанси јас сакам да се освои титулата ама да биде 100% заслужена да се има и перфектна статистика!
Е да беше до средината ама не е одбраната крш е а ина реал не сешто поарна.Сакаш Малдини да трча тој одместо не мрда заедно со Фавали после голови примаме а и средината не нешто трчаше ама и 2 гола паднаа на киск на одбраната.:wink:И со нашата...вашата средина е некако многу спора и доста губите во одбрана при контри. Исто како и кај нас така и кај вас само еден од средина успева да се врати и да брани...газлето Роналдињо тешко вас ако очекувате да се врати и да помогне,сега тука е Гатузо секоја чест за човекот и Пирло кој ви е попотребен во креација на играта него ли за бранење. Кога би бирал мегу него и Фламини би го поставил Фламини бидејќи делува подефанзивно и би де подобрила одбраната а за напад имате солидни играчи како Пато и Кака кои располагаат со голема брзина и би ја пренеле играта на другата половина за многу кратко време каде ке биде паркиран еден напаѓач...а за тоа време Рони ќе трчи накај овие двајца
Колку шо разбрав Реднап ги нуди Гомеш(г) и Герет Бејл(лев бек)http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo19676.shtml interesna vest kaka pret preselba vo siti a rednap e vo milan za razmena abaiti-gomes i beil nesto se spomenuva ama ne razbiram mnoguu