Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Добро бе тој дебелиот што мисли ај нека се пензионира тамо еј ме нервира вака!Како може да е толку млитав!Некоја мн тешка повреда е или?Ај кој глеа у живо нека пише!

Milan4o

Ehehe
Член од
9 јануари 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Meне ми е важно што Горкуф игра и може да се докаже!!!
Исто таке и што играше и Палоски!!!:toe:
Aјде бе нека дада гоооол!!!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Meне ми е важно што Горкуф игра и може да се докаже!!!
Исто таке и што играше и Палоски!!!:toe:
Aјде бе нека дада гоооол!!!
Горкуф многу лошо изигра иако очекував многу повеќе од него ... а Палоски изигра просечен натпревар...

Milan4o

Ehehe
Член од
9 јануари 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Еј нерешено бе....не моем да веруам!!!!!!!!!!
:nesvest:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Добро бе тој дебелиот што мисли ај нека се пензионира тамо еј ме нервира вака!Како може да е толку млитав!Некоја мн тешка повреда е или?Ај кој глеа у живо нека пише!
епа колку што видов додека беше во скок нешто беше бутнат па падна (така нешто) ... а според тоа како го изнесуваа од теренот и изразот на неговото лице ... не беше добро (нешто ко со Пато)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.315
Мак.Тигар со оглед дека си ја глеал у живо , начекав текст за мечов у живо што идеше на нетов
'' Ronaldo has gone down in the area and he is in agony. He has been stretchered off!! This looks bad! Ronaldo is in tears!! Pirlo sends Amelia the wrong way!! But he doesn't celebrate. Ronaldo has obviously picked up a very serious injury. El Fenomeno is replaced by Serginho. You cannot help but feel sorry for Ronaldo ''

До толку сериозно делуваше целава ситуација ?

Член од
8 јануари 2008
Мислења
106
Поени од реакции
1
ovoj anceloti e golem smotan go stava paloschi gomna igrac ovoj ronaldo kaka jajca malku ta ko pipnat aout 4 mesto bye bye sabota igrama so parma tau ni x ne mozame a fiorentina igra so catania ti 3 poeni gi imat na dofat so oca igraci bogami ni kup na uefa ne mozame a kamoli leagu champion

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
не сум сигурна али како што слушав коментари во живо Роналдо скина лигаменти, али не сум 100% сигурна. Како и да е лошо е и очигледно се гледа крајот на фудбалската кариера на Роналдо.

eee гледав сега интервју на Анчелоти и кажа дека прогнозите за повредите на Роналдо се доста лоши и доста е сериозна повредата. Тој ќе паузира неколку месеци.
лошооооооооооооооооо......... :(

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Тој и така најавил дека на крајот од сезоната се повлеквал. Неговата кариера заврши уште од ко замина од барселона. Беше добар играч ама од '98 се уништи.

ts

Член од
5 февруари 2007
Мислења
18
Поени од реакции
1
pa dobro be majkomu po tapa tim nemam videno so livorno 1-1 i toa edvaj mi poebaa 35000 iljadi denari abe aj :devil2:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Неговата кариера заврши уште од ко замина од барселона. Беше добар играч ама од '98 се уништи.
Малце направи со Интер и Реал?

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
официјално - скината тетива на лево колено.

И доста го вреѓавте ќе ве молам, у пичку матер ептен ми е жал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom