СтрумичанецО
infinite harmonies...
- Член од
- 21 март 2006
- Мислења
- 506
- Поени од реакции
- 46
брат имаш едит да го е*ам...
ма што штета остај го незахфалено копи.е , све му дадовме, ѕвезда го направивме и отиде еееее продадена душа демек за жената и децата му било абе ајде нема везе нека му е со среќа во тоа Англијата и да даде Господ да се видиме во Лига на Шампиониkokolo_sk напиша:hmmm... go razgleduvav topikov
i ja sum gooooooolem fan na Milan. Najbolji se nema sho
onie juventus mislat imaat 29 tituli i fraeri se
ke vidime do godina koga Juventus ke padnat. Ne mi teknuva dali vo Seria B ili vo seria B/1 ke otidat no nema veze pak i tamu i vamu ke padnat. Timot Juventus e 10-15 godini osnovan pred milan i togas gi dobil tie tituli
Steta sto Sheva si odi od milan no na negovo mesto ke dojde Rood Van Nisterloy (neznam dali tocno go napisav ali znaete za koj mislam) i kako sto procitav vo edno spisanie (mislam deka bese Club Football) vo milan ke dosol i Luca Toni
I vie sto neste za Milan ne pisuvajte gluposti u topicov zosto znaete deka nema bolje od milan
koga igraa so barca trebase Barca da se disfalifikuvaat zasto Deco i Marces bea pod dejstvo na Dopping a i ne bese fer zasto ne im go racunaa golot na Milan (toj na Sheva)
Абре луге без секого се може, се секавата викаа Арсенал вез Виера ке бил гола вода ама они до финале стигнааFlik напиша:ма што штета остај го незахфалено копи.е , све му дадовме, ѕвезда го направивме и отиде еееее продадена душа демек за жената и децата му било абе ајде нема везе нека му е со среќа во тоа Англијата и да даде Господ да се видиме во Лига на Шампиони
абе не реков дека Милан ќе пропадне без него али ценам верни луѓе , еве на пример Батистута цел живот си беше во Фиорентина па тек на крај ја напуштиasterix_m напиша:Абре луге без секого се може, се секавата викаа Арсенал вез Виера ке бил гола вода ама они до финале стигнаа
е да парите го вртат светот , и да си морон и да си грд имај пари и све е твое, еве Абрамович што направи врие пари незнае кај да ги троши човекот све купи што можеше да се купиM-I-L-A напиша:e da...stvarno me razocara prodadena dusa...ej sto moze covek da napravi poradi pari
Flik напиша:е да парите го вртат светот , и да си морон и да си грд имај пари и све е твое, еве Абрамович што направи врие пари незнае кај да ги троши човекот све купи што можеше да се купи
И Малдини е цел живот во Милан п не се осудил некој да го купи, ама Шева сигурно не чувтсвува исто како Малдини за Милан.Flik напиша:абе не реков дека Милан ќе пропадне без него али ценам верни луѓе , еве на пример Батистута цел живот си беше во Фиорентина па тек на крај ја напушти
али нема везе