Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
MILAN-LYON: OFFICIAL LINE-UPS
04/04/2006

MILAN: Dida; Stam, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Inzaghi. Coach: Ancelotti.

Subs: Kalac, Maldini, Costacurta, Vogel, Ambrosini, Rui Costa, Gilardino.

LIONE: Coupet; Clerc, Cris, Caçapa, Abidal; Govou, Diarra, Juninho; Wiltord, Fred, Malouda. Coach: Houllier.

Subs: Vercoutre, Reveillère, Muller, Clement, Pedretti, Carew, Benzema.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Fudbal se igra do 90 minuti. Vecerva toa go dokaza golemiot Fillipo Pippo Inzaghi. Toa se vika dusha. E toa malo parce dusha ne e poznato za Inter zatoa pka bez titula. Cela utakmica gi nemashe Milan ne igraa trpea ko magarinja no ne prestanaa da se nadevaat i da napagaat i se isplati. e toa se vika fudbal!!! Forza Milan

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
koj fudbal beeeeeeeeee,koj tim beeeeeeeee idi begaj,koj Fillipo Pippo Inzaghi se e toa za frlanje da ti se mocam vo timot koga ne se izvadile vo 90 minuta ama ako sega sakam da igraat vo finale i pak na poluvreme da vodat 3:0 ama na kraj da bide 3:4

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
dwa напиша:
koj fudbal beeeeeeeeee,koj tim beeeeeeeee idi begaj,koj Fillipo Pippo Inzaghi se e toa za frlanje da ti se mocam vo timot koga ne se izvadile vo 90 minuta ama ako sega sakam da igraat vo finale i pak na poluvreme da vodat 3:0 ama na kraj da bide 3:4
Abe luge morate da naucite da imate pocit malce. Mene strasno mnogu me interesira koj e tvojot omilen klub . Po zborenjeto nesto me vlece kako da si za Starata Dama(penzionerkata) ili se lazam?:kez:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Абе ова може само Милан да ти го приреди. Нема тим кој вакви драматични утакмици има изиграно.

Незнам шо да ви речам, плачев бе, плачев, од среќа. Прв пат во живото. Фала :wub: Inzaghi фала Shevchenko:wub: . :je: :je:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
dwa напиша:
:blabla: Ми смрди на Интер :blabla:

:bip: Какво лузерско понашање:bip:

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
vo italija sum za lazio i ne mi gi spominjate inter i juve ! :)

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Честитки до фановите на Милан И овој Пат среката беше на страна на Милан Иако Повеке ми се свигаше играта на Лион Се надевам дека у полуфинале ке бидат со Бенфика

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
CopyOfDeath напиша:
Честитки до фановите на Милан И овој Пат среката беше на страна на Милан Иако Повеке ми се свигаше играта на Лион Се надевам дека у полуфинале ке бидат со Бенфика
i jas isto taka se nadevam deka milan - benfika ke igraat ama ke vidime

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Која фудбалска среќа, кои пресвртоци.
Ова е тоа што јас го нарекувам фудбал. На Лион ваљда му се врати проколнувањето на Милан. Многу шанси имаше на натпреварот и тоа е за поздравување, неколку грешки на судијата на двете страни и резултатот на крај е оној кој што злато вреди.
Драго ми е Шева што стави гол, не му идеше у последно време. Арно ама со овој гол ги замолчи сите неверници. Башка и вториот гол беше пола пола заслуга од него и Инзаги. Инзаги бриљираше. Единствено не ми се допадна глупиот потег на Анчелоти, Гатузо беше најдобар во тимот.

Како и да е, се радувам на победата како мало дете. Скокав у соба ко луд. Само една љубов има фудбалска, а тоа е Милан.

Немам време за подетално објаснување на играта, ама сигурно ќе го сторам тоа во иднина. :)

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
Фиоре од лето во Милан

Агентот на Стефано Фиоре, Федерико Пасторело објави сензационална вест дека неговиот клиент би можел да направи трансфер во Милан на крајот од оваа сезона. Повремениот репрезентативец на Италија во моментов игра како позајмен играч од Валенсија во Фиорентина, каде требаше на крајот од првенството да потпише перманентен договор, но "виолетовите" не се подготвени да ја платат бараната сума од 4.5 милиони евра што Валенсија ја бара како отштета. Така, Фиоре по оваа сезона би можел да стане достапен за останатите екипи, а најзаинтересиран за неговите услуги од пред извесно време е токму гигантот од Сан Сиро.

"Мораме најпрвин да разговараме со раководството на Валенсија, а потоа да се сретнам со генералниот директор на Фиорентина, Панталео Корвино и да видиме во каква ситуација е Фиоре. Морам да кажам дека Милан е многу загреан за мојот клиент, а тренерот на оваа екипа, Карло Анчелоти сакаше да го ангажира уште додека беше на клупата на Јувентус", изјави Пасторело.

Поранешниот играч од средниот ред на Парма, Удинезе и Лацио имаше една катастрофална сезона во шпанскиот шампионат, но откако се врати во Италија, игра како препороден и е меѓу најзаслужните за моментниот пласман на Фиорентина. Доколку дојде во Милан, тој би бил замена за Кларенс Сидорф на средината од теренот.

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
HERE ARE THE UEFA CLUB RANKINGS FOR 2006:

1 - MILAN 128 points
2 - BARCELONA 120
3 - REAL MADRID 119
4 - INTER 112
5 - JUVENTUS 106
6 - LIVERPOOL 105
7 - MANCHESTER 100
8 - ARSENAL 97

Eoa aj sega da vidam da kaze nekoj deka Milan ne se najdobri!

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Леле колку цигански се пласираа милан еј,каков педерски гол беше,тоа нешто невидено и секако стрелец на таквите голови како и секогаш е инзаги!!!
Ај сега ќе го кркаат од барса,да им наплатат за лион!!!

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
HAHA ke go piete u polufinale ko vnuchinja...petarda ke bide u golot na dida(drvoto)!

Член од
13 март 2006
Мислења
24
Поени од реакции
0
kolku bea dobri Milan covece!!!Normalno e deka nekoi likovi ovde plukaat po niv,ne za drugo tuku od pusta zavist...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom