сигурно не си ја гледал утакмицата:lud: посед на топка 60% -40% во корист на Шалке еутови у гол 10-6 во корист на шалке иди бегајSindikat напиша:Не јади лајна бе клошар еден, кој суди ги влечеја. Немаше ни еден спорен момент во натпреваро, и виде каков гол беше вториот на Шалке чиста среќа. Милан играја стопати подобро, ги надиграја и имаја многу поќе шанси за гол.
П.С. И лани судите да не ти беа криви ко го прими Манчестер 2 пати, знам дека си нервозен кој ГУБИ има право да се лути.
Немам пропуштено меч на Милан шо сум имал шанса да го гледам веќе 3-4 години. А ти како шо гледам немаш ни една минута од мечот гледано.CopyOfDeath напиша:сигурно не си ја гледал утакмицата:lud:
иди бегај ја гледав целата утакмица судијата ги извлече инаку Кака Стварно беше феноменален Инаку ја Имав типувано 1 сепак слаба играSindikat напиша:Немам пропуштено меч на Милан шо сум имал шанса да го гледам веќе 3-4 години. А ти како шо гледам немаш ни една минута од мечот гледано.
А бе ја глеам дека ти се заебаваш, ама ајCopyOfDeath напиша:иди бегај ја гледав целата утакмица судијата ги извлече инаку Кака Стварно беше феноменален Инаку ја Имав типувано 1 сепак слаба игра
ПА мое мислење како шо ј аизгледав утакмицата многу подобра игра имаше Шалке а и судијата беше премногу строг за Шалке им нареди 6-7 Жути картони а таа свињата Катузо требасе да добие доживотна за неговите стартовиStormAngel напиша:А бе ја глеам дека ти се заебаваш, ама ај
Како мислиш слаба игра жити здравје?
ne babe ti ne si so site inache milan najiskrajno si gi nadigra shalkeCopyOfDeath напиша:ПА мое мислење како шо ј аизгледав утакмицата многу подобра игра имаше Шалке а и судијата беше премногу строг за Шалке им нареди 6-7 Жути картони а таа свињата Катузо требасе да добие доживотна за неговите стартови
Ич да не те интересира тоа.CopyOfDeath напиша:Ај манчестер шо летна летна заслужено си победи Бенфика баш ме интересира до кај ке стаса милан
ЛАИК!CopyOfDeath напиша:Дел Пијеро Цар----- Шева Може вода да му носи