Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.580
- Поени од реакции
- 5.586
Коки, што сакате правите, над Јуве не доаѓате ...
И не се трудете да ми се контрате ... да не ве с`скам пак, в ред?:pos2:

Коки, што сакате правите, над Јуве не доаѓате ...
И не се трудете да ми се контрате ... да не ве с`скам пак, в ред?:pos2:
In your dreams!c c c c
Pred sezona dvapati ve tepavme, vo sezona uste dva pati ke ve tepame.
И Удинезе го немаа тепано Јувентус сто години, па сега го ... така и Јуве на Милан и ќутете кога ви велам ... сум ве излажала за нешто досега?:nisto:хаха добар виц ај кажи кога последен пат Јуве го тепал Милан :poss:
каква сезона сеа бргу беше кога примивте честитка од ИНЗАГИ :helou:Дивајн напиша:In your dreams!
Ви попуштавме дека пред сезона ... сега кога ќе ве грабниме ... партали да летаат т.е. петарди!:bilder: :igra:
Абе од Удинезе до Милан има разлика:smir:И Удинезе го немаа тепано Јувентус сто години, па сега го ... така и Јуве на Милан и ќутете кога ви велам ... сум ве излажала за нешто досега?:nisto:![]()
hehehehehДивајн напиша:In your dreams!
Ви попуштавме дека пред сезона ... сега кога ќе ве грабниме ... партали да летаат т.е. петарди!:bilder: :igra:
Мислиш од Удинезе до Јувентус?Абе од Удинезе до Милан има разлика:smir:
Изгубија 2-1, во 90+ примија голКако заврши ме мрзи да листам страни?...претпоставувам нерешено или изгубивте?
Ќе му ја дајме за да бидат пред Интер Дивајн. Дотогаш ќе имаме стабилно прво местоМислиш од Удинезе до Јувентус?
Туку кога не ми верувате, да оставиме вака, па ќе се тепаме кога ќе играат пак ... ах, едвај чекам!![]()
Вие од Јуве добри вицеви кажуватеЌе му ја дајме за да бидат пред Интер Дивајн. Дотогаш ќе имаме стабилно прво место![]()
Одлично кажано и држи вода. Ќе им ја дајме за без пари макар!:bilder:Ќе му ја дајме за да бидат пред Интер Дивајн. Дотогаш ќе имаме стабилно прво место![]()
Абе аман со тоа вицовите, се пресмеав ... :pos2:Вие од Јуве добри вицеви кажуватеќе видиме тоа :smir:
Коки, мирен! Земи пиј нешто и кулирај си ... Јуве е прв годинава, а за другата ќе видиме ...AAh be, site izmesavte prstite tuka. Koga ke zemam eden srp i kako ke se fatti taka ke vi secam prstite:salut: