п.с. Утакмицата Милан-Парма га судеше и неискусен судија само 6 меч што суди
то тотално нема врска со глупата игра што ја прикажа милан вечерва.
судијата фер и коректно судеше и најпрофесионално си изврши работата , грешка направија играчите на милан кои очигледно ја потценија парма во второто полувреме. тој реџиналдо влегува во продор и неста си го држи курот као демек еј ја 2 метра 100 кила кај ке иде овој и го гледаш топката веке мегу јајца му е и експресно го минува. втор продор на бразилецот ги напраи мочка и на неста и на уше еден по аут линијата и си нафрли до типот кој само смени правец и постигна гол. од тогаш почнаа играчите на милан да се потат , се виде дека на пирло и на кака им се измокрија косите , видоа 15 минути до крај и почнаа у некои филмови да влеват кака трча сам дрибла мегу тројца и асистира на крилата, пирло ми прака проектили од по 100 метри и никако да ги прими некој играч. и не знам кој кур го извадија сидорф за џила , требаше броки да го извади оти нишо не напраи цела игра, и тогаш ако немаше резултат ке го вадеше бонера и да го внесе пумата, макар би ставел се на една коцка ,напад.
крајно сум разочаран од ова игра на милан, ем ко фан ем на спортска само на нив паднав али то не ми е толку битно, не знам зошто на толку пари не се испуштија милионче повеке и не земат некој класа напаѓач, а не пато масовно на цело село и емерсон го земат , кога екипата плаче за корпулентен напаѓач.
ајт другото коло се читаме :kesa: