Фан Клуб: Манчестер Сити

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
----------Given------------
Maicon-Toure-Richards-Bridge

-Wright Philips-Ireland-Barry-

----Tevez-Eto-Robinho------
И да направат ваков состав повторно ќе си бидат просечен клуб во Англиската Премиер Лига.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
И да направат ваков состав повторно ќе си бидат просечен клуб во Англиската Премиер Лига.
Aаа со ваков состав има партали да праат. Само Маикон ми е неостварлив и ТУре. Иначе другиве можни се.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.473
Темава ке оди под клуч, се додека не дојде некој од админиве и не ја потсреди . Претеравте мајкуму, лето е, идете издувајте се, чувајте '' креативност '' за постови од Август нагоре .

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Поради недостиг на време, не пријавив никого за бан од тема и форум. Ама на следното ќе најдам време. Продолжете со дискусија.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.909
Поени од реакции
23.009
Нека му е со среќа на Карлито..Слушам се надевал на титули..

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
ај нека ви е со срќе новиот играч

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Гледам и Адебајот ги поминал прегледите, не знам само што ќе прават со толку напаѓачи:toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.715
Гледам и Адебајот ги поминал прегледите, не знам само што ќе прават со толку напаѓачи:toe:

Само сега изглеа место Ето ќе игра Адебајор.Плус Мартин Петров им седи на клупа за секој случај ако им притреба шпиц.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Пред потпис е и Адебајор незнам што мислат да прават само напаѓачи трупаат Тевез,Санта Круз и Адебајор нема шанса да ги стави прва постава треба да земат добри дефанзивци и среден ред еден добар пошто имаат среден ред сега со Бери.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.325
Пред потпис е и Адебајор незнам што мислат да прават само напаѓачи трупаат Тевез,Санта Круз и Адебајор нема шанса да ги стави прва постава треба да земат добри дефанзивци и среден ред еден добар пошто имаат среден ред сега со Бери.
Среден ред и имаат добар Робињо, елано Бари, Петров Филипс
одбрана само им фали и топ.

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
ај нека му е со среќа на адебајор

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Шо ќе прават со толку напаѓачи? :):raz:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Што сте запнале со тие нападачи па нормално дека ќе продаваат:Белами,Васел,Божинов,Бенџани не верувам дека ќе останат.Значи ќе останат Тевез,Санта Круз,Адебајор и Каиседо.

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
требе да донесат некој у одбрана ама они го сакат тери ама челзи не го дава нека го земат хангеланд апсон лескот има доста добри за тиа пари они шо ги дават за тери може да ги земат сите 3

Kajgana Shop

На врв Bottom