Фан Клуб: Манчестер Сити

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ајралнд :zver: ипол :pos: , браво свака му част супер е играчот ама мислам дека не е подобар од Елано и дека не го заслужува местото во првиот тим иако сеа даде два гола :tapp:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Не знам зашто го игра на Компани во средина,кога можи во одбрана на местото на киксерот Бен Хаим...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Искрено кажано очекував таков резултат. Неможев да типувам кој ке победи затоа ја играв на голови, бидејки бев сигурен дека ке ги има доволно... Ајде повеке срека во наредните кола ;)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Катастрофална игра во одбрана и од двете екипи, така да резултатот е ми се чини најреален. Ни едните ни другите не ги заслужија другите два бода ... :tapp:

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Не знам зашто го игра на Компани во средина,кога можи во одбрана на местото на киксерот Бен Хаим...
Јас не би го пуштил тој во милано да игра а не па во манчестер...али не е само он киксер...Ман сити сака да биде голем клуб преку нок а како ке биде со оној КОЊ васел...тоа ли е играч бе ...цццц..се промасува ли тоа и колку само фаули направи без врска....

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.295
Поени од реакции
5.963
Нека си подготвува...Ама ќе добие корпа од Јувентус.. Зошто некои работи не можат да се купат со пари!:toe:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Нека си подготвува...Ама ќе добие корпа од Јувентус.. Зошто некои работи не можат да се купат со пари!:toe:
.... А за се друго постои МАСТЕРКАРД.... Се зезам.
Премногу се има замислено овај Шеиков, ама мислам дека ќе се разочара од резултатите на Манчестер Сити, бидејќи неможе да доведе 1 по 1 играч, а сите јаки сакаат да одат во тим од голем калибар. Робињо се измами по парите, другиве не верувам. Едино ако во еден трансфер период не понуди 300 милиони евра, да купи пола тим со ѕвезди, е тогаш ќе биде друг муабет.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Честитки до вас. Подобриот победи.

Kajgana Shop

На врв Bottom