Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Најјак трансвер им е Агуеро од коа дојдоа Шеицине :) Јако игра мамата да си ја ебе...
--- надополнето: Aug 15, 2011 8:30 PM ---
Не за џабе ја пемпла ќерка му на Марадона :P

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Ако остане Тевез,заедно со Агуеро и Силва парче ке прават,огромни фаворити за ПЛ..Последниве 2 сезони јаки трансфери направија (Туре БРАДРС,Тевез,Силва,Агуеро),а еве и Џеко се вклопува во тимот,почна да дава голови и да асистира..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Браво бе Агуеро ..

Сеа коа ќе ми се стаат црвениве од Манчестер .. еден на десет .. :icon_lol:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
дијамантот каков пас му даде на агуеро за третиот гол, браво! :)
агуеро растура!
ех, само да го земеа сахин или снајдер, совршен тим ќе имаа :)

Абе не се чудете овде има фанови ама се плашат да си ја кажат својата спортска ориентација :icon_mrgr:
друже само едно не ми е јасно, зошто кога и да се логирам на форум, отварам спорт, фудбал и на секоја ебана можна тема тебе те има?

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Далеку од шампионски тим се, парите не се гаранција, немаат хемија овие, кога ќе им почнат проблемите, ке паднат многу лошо.Јунајтед е чист пример за сите екипи, екипа не се гради за 1-2 година.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Далеку од шампионски тим се, парите не се гаранција, немаат хемија овие, кога ќе им почнат проблемите, ке паднат многу лошо.Јунајтед е чист пример за сите екипи, екипа не се гради за 1-2 година.
Честитки, вие сте стотиот член на форумов кој ја пишува оваа реченица која е скоро безмислена. Наградата подигнете ја во некој друг фан клуб во кој нема да постирате непотребно мислење.

Во прво полувреме Форм требаше да пополни лото тикет, сигурно ќе беше добитен. Јаја од тоа колку е звер не е можно да има слаба партија, секаде го има на терен, играч кој секој би го посакал во тим. Да се стават Агуеро и Силва еден до друг е нешто поумно во последниов период од страна на Сити, да не преувеличувам ама мислам дека ќе функционираат слично како Иниеста и Чави плус Насри тука да вмеша прсти ќе делуваат многу опасно. Клиши мислам подобро се снајде од Коларов и со право е прва комбинација, србинот е за нешто понапред, играше едно време така но беше после повреда па не се снајде баш најдобро. Овој систем на игра повеќе ми се допаѓа од поранешнот "дај му ја топката на Карлито па тој што знае и умее", не се за потценување ќе се носат до крај со конкурентите за титула.

чудниот момент кога Манчини има водство од 1-0 а вади деструктивец и става напаѓач, уф како ме изненади мислев никогаш нема да го дочекам тоа бидејќи нели под дифолт оди со три стопери и три деструктивци пред нив : )

и за крај една мамка да соберам што повеќе фанови на Јунајтед бидејќи некако почнаа да ми недостигаат : D

Па и ти ни фалиш, магично те снемува кога губат твоиве, ние барем тука сме :icon_lol:
Ако мислиш на поразот од Јунајтед во тој период не бев во можност да се логирам, да бев сигурно ќе прокоментирав и ќе честитав како што доликува, но без грижа цела сезона е пред нас.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па и ти ни фалиш, магично те снемува кога губат твоиве, ние барем тука сме :icon_lol:

Член од
18 август 2011
Мислења
2
Поени од реакции
4
Ако остане Тевез,заедно со Агуеро и Силва парче ке прават,огромни фаворити за ПЛ..Последниве 2 сезони јаки трансфери направија (Туре БРАДРС,Тевез,Силва,Агуеро),а еве и Џеко се вклопува во тимот,почна да дава голови и да асистира..
Нема шанси да остане Тевез иако сите овде го посакуваме тоа
--- надополнето: Aug 18, 2011 10:03 AM ---
Честитки, вие сте стотиот член на форумов кој ја пишува оваа реченица која е скоро безмислена. Наградата подигнете ја во некој друг фан клуб во кој нема да постирате непотребно мислење.

Во прво полувреме Форм требаше да пополни лото тикет, сигурно ќе беше добитен. Јаја од тоа колку е звер не е можно да има слаба партија, секаде го има на терен, играч кој секој би го посакал во тим. Да се стават Агуеро и Силва еден до друг е нешто поумно во последниов период од страна на Сити, да не преувеличувам ама мислам дека ќе функционираат слично како Иниеста и Чави плус Насри тука да вмеша прсти ќе делуваат многу опасно. Клиши мислам подобро се снајде од Коларов и со право е прва комбинација, србинот е за нешто понапред, играше едно време така но беше после повреда па не се снајде баш најдобро. Овој систем на игра повеќе ми се допаѓа од поранешнот "дај му ја топката на Карлито па тој што знае и умее", не се за потценување ќе се носат до крај со конкурентите за титула.

чудниот момент кога Манчини има водство од 1-0 а вади деструктивец и става напаѓач, уф како ме изненади мислев никогаш нема да го дочекам тоа бидејќи нели под дифолт оди со три стопери и три деструктивци пред нив : )

и за крај една мамка да соберам што повеќе фанови на Јунајтед бидејќи некако почнаа да ми недостигаат : D

Ако мислиш на поразот од Јунајтед во тој период не бев во можност да се логирам, да бев сигурно ќе прокоментирав и ќе честитав како што доликува, но без грижа цела сезона е пред нас.
Браво Ivey добро кажано... читам на форумов и сите што се против City се вадат со тоа дека немаат историја, а не сфаќаат дека имаат сериозен тим за освојување на Премиер лигата и не е точно дека нема фанови на City овде... јас сум фан и гордо си кажувам :)

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Ако дојде и Насри, ќе биде уште подобро во средниот ред. Па конечно тимот да има течни акции.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Џеко е многу интелигентен играч, не е нешто најбрз ама има чувство за простор, физички е многу силен и очигледно е дека се повеќе и повеќе влегува во ритам. Кај вториот примен гол немаа среќа па мораа да ја успорат играта за да играат на резултат но пред тоа играа динамично и течно без многу грешки. Како и да е и повеќе од заслужени три бода и веќе следното коло е вистинскиот тест.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Џеко делува дека е бавен а не е, поготово не за висината која ја има, чекорот му е ебење, не е класичен статичар, знаел да претрча фудбалер и да постигне гол со таа негова убитачна завршница, добар е во 1 на 1 дуели, далеку е од спор играч кога има посед на топка, незнам од кај тоа дека бил бавен и слично. Поседува се што може да посака еден напаѓач ...
Ма у остало

Kajgana Shop

На врв Bottom