Некој ако нејќе да чита НЕ МОРА, и си има опција игнор, нека им е со среќа користењето.
Кратко велиш, а?

Како сакаш да не пукам сеир, кога ова со давањево подршка ми е смешно

Подршка се дава само на стадион и точка.
Таа виртуелна подршка мене ми е безвезе.
1. Јас не ни пишувам овде сакајќи на некој моето мислење да има влијание. На оваа тема ретко, ама си давам мое мислење и да ти кажам ич уво не ме боли дали ќе се согласи некој со тоа.
Дискусиите во овие нели за нас странски фан клубови, 90 % од нив се црпење вода од празен бунар.
Од кај тоа дека се нервирам? Овие дискусии не ги земам здраво за готово, причината ти ја наведов погоре
2. Вие сите сте интернет/тв навивачи. Не по ваша кривица, штркот сигурно не ве прашал во која држава да ве фрли
3. Погоре искоментирав за дискусиите.
4. И да сакаш не можеш мене да ме генерализираш, зошто јас не се сметам за фан, а уште помалце за навивач на Јунајтед. Едноставно драг ми е клубот и кога можам ги пратам нивните утакмици, ништо повеќе
Од многу едноставна причина не може да му се даде време на Мојс, како што му се дало на Ферги.
Ферги од ништо направил нешто, Мојс од нешто ( тоа „нешто“ не е wow, ама ипак има основа, барем за ПЛ ) прави ништо.
До сега Мојс со ништо не покажал дека поседува некакви квалитети, позитивните резултати се последица на инвидуалните способнисти на одредени играчи, и поставеноста од Ферги што им е.
Кои засилувања на Мурињо бе? Шурле, мурле?

Прашање е и дали таквите засилувања ќе можат да поминат во ослабнетата ПЛ, за ЛШ не праам муабет.
Ни една екипа од англиско првенство нема капацитет да се носи моментално со шампионите и вицешампионите на Германија и Шпанија.
Како бе тој Квеироз не остана на Ферги помошник, па он да наследеше. Мислам дека он е еден од тројцата што е најблисиску до тоа совршенство на Ферги. Ај на него да му се дадеше време, ама на мамлазон кој водел просечна екипа, не вреди да го чекаш