C
Castiel
Гостин
Дечко некој да знае дали го има онјалн документарец сеа што искочи The Class of 92 Да може да се симне или па да се гледа...
пред малце искочи на iTunes за 13 фунти ама кога ќе искочи на торент ќе постираме и ќе те пингнемеДечко некој да знае дали го има онјалн документарец сеа што искочи The Class of 92 Да може да се симне или па да се гледа...
само гледај да заборавиш да ме пингуваш и менепред малце искочи на iTunes за 13 фунти ама кога ќе искочи на торент ќе постираме и ќе те пингнеме![]()
И мене рачунајте мепред малце искочи на iTunes за 13 фунти ама кога ќе искочи на торент ќе постираме и ќе те пингнеме![]()
Видук и ти брзо заборавате за кој фудбалер се боревме цело лето без план Б (алтернатива за него), на неколку пати што не одби и на крајот останавме со к.. в раце и зедовме сосема друг тип на играч (тепач).Не ја отварајте темата со Снајдер сите добро ги знаеме причините зашто Снајдер не дојде кај нас. Ни го земаа турците? Не ни го земаме туку ние не го сакавме повеќе, и како што кажа vidooq во Јунајтед играат играчи што сакаат да играат за клубот не некои што ќе не одбијат дури 2 пати, Модриќ.
јас одам по шеќер и вода, ти иди најди на некои од тие глупите фб страни ако има што мислеле порано Рио Фердинанд, Оле Солскер, ОШеј и остали за клубов кој го сакаш.Ne se shokiraj tolku, odi sea napijaj se eden 6erbet.
јас одам по шеќер и вода, ти иди најди на некои од тие глупите фб страни ако има што мислеле порано Рио Фердинанд, Оле Солскер, ОШеј и остали за клубов кој го сакаш.
Филипсис рече за одбивање на понуда, не рече за бунтовно понашање.Го ценам ова што ме цитираше, епа таман ко че се вратиш ќе го прочиташ постов и врати се препрочитај што има напишано filipsis, внимателно... па потоа мојот пост.![]()
Дааа?Филипсис рече за одбивање на понуда, не рече за бунтовно понашање.
Тогаш зошто го бараа Фабрегас? Дури 3 пати не одби колку што сум информиран од тие глупи фејсбук страници.Во Јунајтед играат играчи што сакаат да играат за клубот не некои што ќе не одбијат дури 2 пати, Модриќ
Лелее ептен дека морам да сум будна ноќва ти реплицирам али ваква бунтовност кон палење на мозок и размислување немам видено одамна кај некого.Дааа?
Тогаш зошто го бараа Фабрегас? Дури 3 пати не одби колку што сум информиран од тие глупи фејсбук страници.
А како што кажав/постирав Фабрегас не покажа ни 1% респект кон клубот во минатото, фрлајќи го дресот.
Не беше тоа поентата, поентата беше што сме неспособни на трансфер пазарот и немање идеја за план А и Б.
Споредбата помеѓу Ферги и Мојс не е почната од мене, туку од вас.Споредбата Мојс со САФ е сувишна во секој случај. Зборуваме за споредба за гениј, учител и потенцијал кој е ученик на филозофијата на САФ (ученик во смисла на негување на стил и однос кон тимот на начинот на САФ). Има уште Мојс фурни да јаде за да се споредува со САФ и затоа не гледам поента за правење споредби меѓу нив. За Мурињо и Челзи изгледа си застанат во Јуни, зошто заборави и на Вилиан, Ето и Ван Гинкел (кој ете не вреди да се вметне ради повредата). Потрошени дупло пари повеќе од нас на играчи кои имаат високи квалитети. Шурле можеби уште не е етаболиран во ПЛ. како кај нас лани Кагава, ама се работи за одличен играч. САФ на неколку пати го следеше и често бевме во контакт да го доведеме во минатото.
И со тоа што го спомна Квеироз. Ете добро те цетира горе Ilumious за неговото време во Реал каде со ѕвезди и со послаба конкуренција во однос на сегашната во Ла Лига не успеа да направи ништо. Исто и со Португалија каде на СП 2010 (мислам беше) беше катастрофа Португалија со Роналдо во најдобра форма, Нани исто разигран, со Деко и компанија...Такви како него имаат дарба да бидат вечно одлични асистенти, но никогаш добри тренери. Ќе видиме сега и со Муленстен во Фулам па ќе кажи времето и за него зошто и тој беше еден од подобрите асистенти во ерата на САФ.
Другар, затоа јас тука прекинувам. Ти имаш едно гледиште, јас друго, трет трето и џабе да се убедуваме тука.Според мој критериум твоиве реплики спаѓаат во група која не сакам да ја дефинирам за да не се продолжи дискусијава во друг правец. Немам ништо против тебе, само не ми се допаѓа начинот на кој влегуваш во дискусија кога другата страна пристапува на друг начин. Да пристапев јас на таков начин, ќе оправдав таква насока на дискусија, но ферски пристапив према тебе,а ти...