Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

C

Castiel

Гостин
Дечко некој да знае дали го има онјалн документарец сеа што искочи The Class of 92 Да може да се симне или па да се гледа...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечко некој да знае дали го има онјалн документарец сеа што искочи The Class of 92 Да може да се симне или па да се гледа...
пред малце искочи на iTunes за 13 фунти ама кога ќе искочи на торент ќе постираме и ќе те пингнеме :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Phil Neville:

'Drawing on his own experiences - "a squad player," he says matter-of-factly - he has also taken great care to work closely with the players out of the team. Wilfried Zaha, for example. "Wilf is a diamond. People say: 'Why is he not playing?' But we're seeing the same with [Marouane] Fellaini and we've seen it with Vida [Nemanja Vidic] and Patrice [Evra] in the past. The first six months... forget the games, just being a Manchester United footballer, the intensity of training, the expectation, it's really hard. It blows you away."'

Ае позз

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
океј за од наш фан клуб, тука ќе постираме, му се обратив на Кастиел зошто е фан на Милан а сака да го ѕирне документарецот, па да не проверува на секое :)

2

~2A

Гостин
Не ја отварајте темата со Снајдер сите добро ги знаеме причините зашто Снајдер не дојде кај нас. Ни го земаа турците? Не ни го земаме туку ние не го сакавме повеќе, и како што кажа vidooq во Јунајтед играат играчи што сакаат да играат за клубот не некои што ќе не одбијат дури 2 пати, Модриќ.
Видук и ти брзо заборавате за кој фудбалер се боревме цело лето без план Б (алтернатива за него), на неколку пати што не одби и на крајот останавме со к.. в раце и зедовме сосема друг тип на играч (тепач).

Тој играч во минатото го фрли дресот, замисли дресот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
леле што направил :eek: јас мислам дека досеа во Манчестер Јунајтед сите што играле го сакале тимов од мали. Шокирана сум како сме можеле овој да го сакаме.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ne se shokiraj tolku, odi sea napijaj se eden 6erbet.
јас одам по шеќер и вода, ти иди најди на некои од тие глупите фб страни ако има што мислеле порано Рио Фердинанд, Оле Солскер, ОШеј и остали за клубов кој го сакаш.

2

~2A

Гостин
јас одам по шеќер и вода, ти иди најди на некои од тие глупите фб страни ако има што мислеле порано Рио Фердинанд, Оле Солскер, ОШеј и остали за клубов кој го сакаш.

Го ценам ова што ме цитираше, епа таман ко че се вратиш ќе го прочиташ постов и врати се препрочитај што има напишано filipsis, внимателно... па потоа мојот пост. :гик:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Го ценам ова што ме цитираше, епа таман ко че се вратиш ќе го прочиташ постов и врати се препрочитај што има напишано filipsis, внимателно... па потоа мојот пост. :гик:
Филипсис рече за одбивање на понуда, не рече за бунтовно понашање.

2

~2A

Гостин
Филипсис рече за одбивање на понуда, не рече за бунтовно понашање.
Дааа? :)

Во Јунајтед играат играчи што сакаат да играат за клубот не некои што ќе не одбијат дури 2 пати, Модриќ
Тогаш зошто го бараа Фабрегас? Дури 3 пати не одби колку што сум информиран од тие глупи фејсбук страници.

А како што кажав/постирав Фабрегас не покажа ни 1% респект кон клубот во минатото, фрлајќи го дресот.

Не беше тоа поентата, поентата беше што сме неспособни на трансфер пазарот и немање идеја за план А и Б.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дааа? :)

Тогаш зошто го бараа Фабрегас? Дури 3 пати не одби колку што сум информиран од тие глупи фејсбук страници.

А како што кажав/постирав Фабрегас не покажа ни 1% респект кон клубот во минатото, фрлајќи го дресот.

Не беше тоа поентата, поентата беше што сме неспособни на трансфер пазарот и немање идеја за план А и Б.
Лелее ептен дека морам да сум будна ноќва ти реплицирам али ваква бунтовност кон палење на мозок и размислување немам видено одамна кај некого.

Три пати не одбил Фабрегас :pos: Еднаш не одби, летово. А и тоа е дискутабилно зошто како прво не се знае дали договоривме трансфер со Барселона зошто три пати накачивме понуда. Модриќ еднаш кажа му се играло во Челзи, втор пат рече во Реал. А ти што стави, стави клип од бунтовност на Фабрегас, играч кој тогаш играл за конкурент на титула. Прави разлика бре и не цитирај луѓе за џабе.

И теши се дека Фелаини е план Б за Фабрегас, како може бре дм да е план Б за длп? Фелаини и вака и така ќе беше земен, длп ни фали на нас.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Споредбата Мојс со САФ е сувишна во секој случај. Зборуваме за споредба за гениј, учител и потенцијал кој е ученик на филозофијата на САФ (ученик во смисла на негување на стил и однос кон тимот на начинот на САФ). Има уште Мојс фурни да јаде за да се споредува со САФ и затоа не гледам поента за правење споредби меѓу нив. За Мурињо и Челзи изгледа си застанат во Јуни, зошто заборави и на Вилиан, Ето и Ван Гинкел (кој ете не вреди да се вметне ради повредата). Потрошени дупло пари повеќе од нас на играчи кои имаат високи квалитети. Шурле можеби уште не е етаболиран во ПЛ. како кај нас лани Кагава, ама се работи за одличен играч. САФ на неколку пати го следеше и често бевме во контакт да го доведеме во минатото.

И со тоа што го спомна Квеироз. Ете добро те цетира горе Ilumious за неговото време во Реал каде со ѕвезди и со послаба конкуренција во однос на сегашната во Ла Лига не успеа да направи ништо. Исто и со Португалија каде на СП 2010 (мислам беше) беше катастрофа Португалија со Роналдо во најдобра форма, Нани исто разигран, со Деко и компанија...Такви како него имаат дарба да бидат вечно одлични асистенти, но никогаш добри тренери. Ќе видиме сега и со Муленстен во Фулам па ќе кажи времето и за него зошто и тој беше еден од подобрите асистенти во ерата на САФ.

Другар, затоа јас тука прекинувам. Ти имаш едно гледиште, јас друго, трет трето и џабе да се убедуваме тука.Според мој критериум твоиве реплики спаѓаат во група која не сакам да ја дефинирам за да не се продолжи дискусијава во друг правец. Немам ништо против тебе, само не ми се допаѓа начинот на кој влегуваш во дискусија кога другата страна пристапува на друг начин. Да пристапев јас на таков начин, ќе оправдав таква насока на дискусија, но ферски пристапив према тебе,а ти...
Споредбата помеѓу Ферги и Мојс не е почната од мене, туку од вас.
Моето мислење за Мојс е кратко и јасно, човекот нема капацитет да води екипа како Јунајтед.
Вие давајте му време колку сакате, мене не ме занима тоа.

Ќе видиме колку се квалитетни засилувањата на Челзи, нека им дојде Баерн, тек тогаш ќе свиркаат :D Али ај, не е темата тоа...

Добро господине претседниче од сега во дискусии ќе влагам со 200гр кафе и Атлантис паковање за да бидат попријатни чатувањава и да не ти биде испод част да дискутираш со мене :)
Во Собрание, каде таму прикажаното е одлика на една нација, се вртат алапачки дискусии, а не па на форум каде се дискутира за клуб оддалечен илјадници километри од нас :D
Мислев дека само точкарон е занесен до толку, ама и ти си бил, ништо лично бро :)

Kajgana Shop

На врв Bottom