Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.768
Поени од реакции
20.491
MUFC starting XI vs Cluj : De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Anderson, Fletcher, Cleverley, Rooney, Hernandez, RvP

Anderson - Fletcher :vozbud:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ми се допаѓа како Пол Мекгинис ги води У-18 и воопшто играта што ја практикува.
Многу, многу зависи од асистентот. Но најмногу од се кај нас се осеќа дека играта често не ни е прилагодена според противникот. Не се вршат (или барем не се вршат така добро) тие анализи на противникот и прецизното воочување на нивните слабости и прилагодување на нашата игра да ги искористат тие слабости.
Затоа на два пати губевме од Барса во финалињата.
Затоа и ќе губиме утакмици од послаби противници со млади и амбициозни тренери на кормилата.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.237
Поени од реакции
352
Пуштете некое линкче за сопкаст по можност HD :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.574
Поени од реакции
4.242
Составот е екстра посебно ми се допаѓа средината. Само одбраната нека биде на ниво и сигфурно се враќаме со полн плен од Романија, вечерва време е Руни да се запише во листата на стрелци. Јас со 0-2 би бил задоволен:)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
United: De Gea, Lindegaard; Büttner, Evans, Evra, Ferdinand, M.Keane, Rafael, Wootton; Anderson, Cleverley, Fletcher, Lingard, Nani, Powell, Tunnicliffe; Hernandez, Kagawa, Rooney, van Persie, Welbeck.

Можен состав , Де Геа - Битнер Еванс Вутон Рафаел,Андерсон Клеверли Нани Велбек,Кагава Ван Перси.
0-3 победа за Јунајтед :)

П

Пепси_

Гостин
Ај може досаден сум (ок де досаден сум па шо) остајте некој стрим....немам сопкаст мопкаст :icon_lol: бок !

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.544
Поени од реакции
2.271
доста офанзивен состав, што значи мора да се даде секоја шанса иначе има простор да ни прават контри!
Сега незнам колку им е јак нападот, вака ми мириса на гол гол!

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Да но не се Клевс и Андо така бавни, а тука е и Руни. Згора на тоа и Флеч зад овие двајца кој нема тоа да го дозволи :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962