Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе ништо не му е, тренира, има слики, само пак јас не би сакала со сите првотимци да се искочи. Нека биде Велбек најистурен утре, Клеверли позади него како за Англија што играа. Виган е, има ЛШ па има Ливерпул после тоа. Не дека Ливерпул е некоја опасност али се напалуваат неписмените против нас ко финале ЛШ да им е а после ќе изгубат од Нортхемптон. :)
--- надополнето: 14 септември 2012 во 14:29 ---
Лелеле искочија заебанции како би изгледала статуата на САФ , се превртев од смеење :pos:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Абе ништо не му е, тренира, има слики, само пак јас не би сакала со сите првотимци да се искочи. Нека биде Велбек најистурен утре, Клеверли позади него како за Англија што играа. Виган е, има ЛШ па има Ливерпул после тоа. Не дека Ливерпул е некоја опасност али се напалуваат неписмените против нас ко финале ЛШ да им е а после ќе изгубат од Нортхемптон. :)
--- надополнето: 14 септември 2012 во 14:29 ---
Лелеле искочија заебанции како би изгледала статуата на САФ , се превртев од смеење :pos:
Подобро да играме 4-4-2 да не се прави екперименти со Чичарито и Вебек напред и Нани и Јанг по крилата така ќе се одморат РВП, Валенсија и Кагава за натпреварот во средата со Галатасарај.
BTW Овие сликите за статуата на САФ се многу јаки :pos:, на мене најмногу ми се допаѓа оваа со фенот. :D

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Поубава вест нема сезонава од тоа дека Флечер се враќа да игра со првиот тим, очајно ми фали неговото присуство на теренот таа негова борбеност ретко кој фудбалер ја има. Се надевам дека утре ќе влезе од клупата и ќе одигра едни добри 30 минути.

Мислам дека утре нема да ги видиме ни Кагава ни Робин иако вика стариот дека се фит, ни следи доста тежок распоред и верувам дека ќе ги чува за дербито против Ливерпул следна недела т.е. нема да играат ни против Галатасарај. Добро е што Смолинг се ближи до враќање на терените исто како и Руни додека штета за Џонс. Велбек очекувам да игра и Чичарито доколку не е преморен од патот. Евра очекувам да биде одморен и Бутнер да игра а ништо чудно повторно Линдегард да е на голот. Македа е можно според мене да биде на клупа а зашто да не и Енрикез. Доколку излеземе со овој состав погоре што го кажувам се надевам нема да ни се повтори Блекбурн, и плус треба да им вратиме за 1 - 0 кога не тепаа на крајот на минатата сезона. :)

Норич и Лестер се заинтересирани да го земат Брејди на позајмица.

Утре на Ферги 500 - та домашна утакмица во Премиер Лига, 700 - ти меч за Сколс во дресот на Јунајтед, 400 - ти меч за Рио во дресот на Јунајтед и 600 - ти меч за Гигс во Премиер Лига. Убаво ќе биде сите овие достигнувања да се доживеат со убава победа без примен гол. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
“There’s nothing worse than getting the ‘hairdryer’ from Sir Alex. When it happens, the manager stands in the middle of the room and loses it at me. He gets right up in my face and shouts. It feels like I’ve put my head in front of a BaByliss Turbo Power 2200. It’s horrible.”

- Wayne Rooney

Незнам дали ств го има ова изјавено,но :pos:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
“There’s nothing worse than getting the ‘hairdryer’ from Sir Alex. When it happens, the manager stands in the middle of the room and loses it at me. He gets right up in my face and shouts. It feels like I’ve put my head in front of a BaByliss Turbo Power 2200. It’s horrible.”

- Wayne Rooney

Незнам дали ств го има ова изјавено,но :pos:
Демек го напишал ова во својата автобиографија мислам дека беше или нешто слично која е издздена пред извесно време...

Само колку се имам смеено за ова :LOL:

2

~2A

Гостин
Van der Sar on Robin van Persie:

"He called me up and said other clubs were in for him, but because I played for two of them, United and Juventus, he wanted to hear my thoughts about them. So we spoke for five minutes about Juventus and 55 minutes about United. He wanted to know how good United were, what he would find there, how the players are, what Ferguson is like, how they train, how the system works." :cuc:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
РВП и Кагава како стојат за денес?
Одбрана кој ќе игра?

Kajgana Shop

На врв Bottom