Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Mене најлогично ми е помислата што ќе ги чека во соблекувална со стариот :))))
Како и да е, спортски поздрав :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Не е лош овој Ван Перси...ќе се најде во тимов...дури ќе почнам и да се навикнувам да го гледам во наш дрес :) :)

Утакмицава добра...зошто добро заврши...
Нашиве уште во лер се....што е “очекувано“ кога ќе се земе во предвид дека играме со “слаб“ и “неатрактивен“ противник (ОВА СТАНА ПРАВИЛО)

Ич не им се трчаше некако....ми се чини дека уште сме во пред-сезона...

Рафаелчо некако многу деконцентриран е....треба малце изгледа да одмори.
Евра е евра од лани и преклани...може многу подобро..

Кагава денес доста конфузно играше , ама некако чуствував дека и тој лошо беше поставен ..незнаеше дали е лево крило или AMC...

Сколс влезе и го смени темпото, алал му вера..го реши натпреварот!
РВП многу добар реализатор, само нека продолжи во исто темпо.

А и Чичарито многу добро игра во простор, со топка во нозете можда е камен...али многу знае да втрча, да направи простор и да навлече дефанзивец..

то е то...нареден натпревар ќе биде уште подобро !

П.С: многу ми бевте смешни ко почнавме да губиме, ќо почнавте да пцуете и во 70-та да пишите пораз....напати ми се чини дека дел од Вас вчера почнаа да го гледаат Јунајтед !

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
1. Велбек мора на клупа ! Почнувам да добивам впечаток дека малиот многу-многу не се замара околу своите издања и се има уфилмано дека статусот му е загарантиран. Ја злоупотребува довербата и ќеЈфот што го ужива кај стариот. Дај Боже да грешам и да е ова само мој впечаток, ама се' се плашам да е точно спротивново. До лани барем кога ќе згрешеше се нервираше, се лутеше сам на себе, покажуваше некоја емоција. Сега - Кој те шиша, прошла лопта - прошла. Повеќето тука уште го жалат Берба, кој си замина најмногу поради Велбек. Да не се изненадите ако се врти истиот муабет и наредното лето ако Ернандез побара трансфер и си замине, поради истоимената особа. Ќе се постираат страници со головите негови од 2011та, ама на тоа ќе остане.

2. Посебен режим за одбраната ! Не ми е јасно како Вида и Рио ги оставаа високите играчи денес на Рафа и Евра, кои се за една глава пониски од нив. Координацијата и превземањето мора да се поправат, инаку ќе не боли глава уште многу кола.

3. Бог да го чува Сколс, оти работава думан изгледа. И Нани нека не го дираат многу. Украдената топка, градењето во 16 и пасот кон РВП кои му предходеа на пеналот, кога ќе ги направи сите 3 во една акција и Велбек, тогаш нека повлекуваат паралели. Конечно асистираше типот и од корнер, што многу ме радува :D. Очигледно е имал часови по изведување корнер од Типот со хет трикот денска.

4. Вакви нервози, пцуеања, фрустрации, кои за минута преминуваат во радост и славење против реално послаба екипа, немам доживеано од Блекпул 2010/11.

2

~2A

Гостин
1. Велбек мора на клупа ! Почнувам да добивам впечаток дека малиот многу-многу не се замара околу своите издања и се има уфилмано дека статусот му е загарантиран. Ја злоупотребува довербата и ќеЈфот што го ужива кај стариот. Дај Боже да грешам и да е ова само мој впечаток, ама се' се плашам да е точно спротивново. До лани барем кога ќе згрешеше се нервираше, се лутеше сам на себе, покажуваше некоја емоција. Сега - Кој те шиша, прошла лопта - прошла. Повеќето тука уште го жалат Берба, кој си замина најмногу поради Велбек. Да не се изненадите ако се врти истиот муабет и наредното лето ако Ернандез побара трансфер и си замине, поради истоимената особа. Ќе се постираат страници со головите негови од 2011та, ама на тоа ќе остане.

2. Посебен режим за одбраната ! Не ми е јасно како Вида и Рио ги оставаа високите играчи денес на Рафа и Евра, кои се за една глава пониски од нив. Координацијата и превземањето мора да се поправат, инаку ќе не боли глава уште многу кола.

3. Бог да го чува Сколс, оти работава думан изгледа. И Нани нека не го дираат многу. Украдената топка, градењето во 16 и пасот кон РВП кои му предходеа на пеналот, кога ќе ги направи сите 3 во една акција и Велбек, тогаш нека повлекуваат паралели. Конечно асистираше типот и од корнер, што многу ме радува :D. Очигледно е имал часови по изведување корнер од Типот со хет трикот денска.

4. Вакви нервози, пцуеања, фрустрации, кои за минута преминуваат во радост и славење против реално послаба екипа, немам доживеано од Блекпул 2010/11.

1. Велбек вон-форма е нема постигнато гол да не израдува што е фрустрирачки за нас,а дупло повеќе за него.Тој е напаѓач и ние очекуваме од него голови,а сеуште нема постигнато.Денеска изгуби многу топки во средината,но се враќаше назад за да си ја поправи грешката и неколку пати ја исправи таа грешка што самиот ја создал.

2. Токму така, особено Рио Фердинанд голем проблем му се високите топки иако е висок играч.Ова истово му се случи и минатата година по дебаклот од Базел.:sick:Што значи денешниот прв примен гол,ја префрлам вината на Рио Фердинанд и неколкуте опасни високи топки,поради кои што тој беше неуспешен.
Со текот на времето постепено ќе го менуваат Смолинг или Еванс,па можеби и Џонс (иако покорисен е на друга позиција).

3.Истото и јас си помислив,алал да му е на старцава влезе и внесе еден гоооолем + во играта,пред да влезе тој,играта повеќето време беше БЕЗ ИДЕА!

4.Е таа година многу пати имавме свртено утакмици,па на некој начин и повозбудливо е. :icon_mrgr:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Честито нека е победата во наш стил со пресварт, одамна не сум гледал вакав натправар. Можеби играта не ни беше на ниво ама тоа е шампионска игра кога и кога играме послабо победуваме. Мора да кажам дека трансферот на РВП е полн погодок за Ферги иако на почетокот бев против сега гледам дека сум грашка навистина е класа играч 4 гола во 3 натпревари од кој на 2 беше стартер. :cuc: Ама од одбраната сум малку разочаран посебно од Рио и Евра им помина времето и на двајцата треба стартиот да си седне на клупа и на нивно место да ги стави Бутнер и Еванс/Џонс. Да не заборавиме и да го пофалиме феноманалниот СКолс откако тој влезе во игра го смени темпото на играта какви топки даваше :cuc:. Се надевам дека од наредниот натпревар ќе се подобри играта и ќе се стабилизира одбраната да не мора да бркаме резултат до последна минута.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.470
Поени од реакции
3.436
ROBIN VAN GOOOL !
Честито победа,не заслуживме да победиме,Сколс ги разигра сите,игра страшно на 38 години.Најважно нека ни се множат. :D

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Ако минатата недела имаше 1 минутно молчење во Арсенал, оваа недела ќе има 3 минутно :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Никогаш нема да ми биде јасно зошто Белбек добива толкава минутажа. Детето едноставно не треба да игра прва постава во Лигата, тој не ни блиску до Ван Перси и Руни во нападот а исто така не е ниту блиску до Јанг И Нани како лево крило. Он треба да игра само во Куп мечеви или да го пуштаат кога водиме со 2 гола или повеќе. Неможеме да направиме ништо со играч кој би се борел да игра прва постава во тимови како Фулам и Астон Вила.

А за Ван Перси мислам дека не е лош за играч кој го сметаа за лукзузно и непотребно засилување покрај нашите пет квалитетни напаѓичи. Тој е најдобар напаѓач во лигата ако не и во светот во последните две сезони и ќе биде од голема корист во борбата за титулата. А Сколс уште еднаш покажа зошто е нашиот најдобар играч во средината.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Уште немате сфатено дека Велбек не е гол играч? :notworthy: Зборувате глупости.

Ај, ај, вака коментираа фанови на Манчестер и за Флечер и за Еванс , а гледам погоре Рио не ви чинел, прошлата Видиќ не чинеше, се вративте на моето дека Еванс имаше експоненцијален напредок лани и дека ќе ни е најдобар дефанзивец во иднина, додека играше тој гол со глава не ни дадоа ;)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Мислам дека Видиќ ќе си ја врати формата немаше играно натпревар 9 месеци и му требаат натпревари, ама Рио и Евра дефинтифно треба да се седнат на клупа нивното време помина и да треба имаат епизодна улога во тимот, а на нивно место да играат Бутнер и Еванс или Смолинг .
Иначе нели ви кажав дека Нани ќе ве демантира денес и во право бев баш тој ја направи асистенцијата за победничкиот гол.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom