Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сакате сабота недела негде да се видиме ? :) ставете лајк ако ви одговара приквечер 7-8 саат , ако не, ќе се договориме за друг пат. Јас и Рунис Темпер се знаеме добро, сакаме и другите да ве запознаеме :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ја овој викенд сум зафатен, а следниот значи на 15ти доаѓам у Ск. и тогаш може да се видиме.. ако се вие договорите за овој, ондак седнете и уживајте, ако оставите за нареден тогаш стигам и јас :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Можеби велешанката не е многу голем експерт ама добра е :drk: . Ја имам одамна за пријателка на фб ќе и предложам да се зачлени на форумот и да учествува во нашите дискусиите сигурно ќе биде забавно ;)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Можеби велешанката не е многу голем експерт ама добра е :drk: . Ја имам одамна за пријателка на фб ќе и предложам да се зачлени на форумот и да учествува во нашите дискусиите сигурно ќе биде забавно ;)
Од Штип ли си ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Леле гоше аман жити бога немој

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Се надевам ќе ги фатат гадовите што го тепале...и ќе им честитаат.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
и јас ја имам таа К.Б на фб се прај голем фан на Јунајтед што да ти разправам.. понекад на живци ми иде.. Па и тоа за статиите колку сум и се смеел коа и ги читав..не и било лесно..
Gose007 само немој да и кажеш да дојде тука немам намера и тука да ја трпам!

Член од
30 мај 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Би ве замолил да одвоите 2 минути и да ја пополните анкетава за интернет страници за следење на спортски резултати Futbol24.com и Rezultati.com .Благодарам ! http://www.surveymonkey.com/s/C9GQ93W

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Зошто бе не сакате еден голем „експерт“ за фудбал овде? :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
У право е Гоше, тие тн 'експерти' се само за овде,да ја опердашат еднаш убаво па да не и текне да зуцне за формации,тактики и сл.Едино на Фифа менаџер да проба нешто такво, за Фудбал Менаџер да не зборам тешко ке и дојде :cool:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Е, ако дознае за фан клубов таа или некоја слична/сличен ко неа, ќе отворам нова тема и ќе ја направам hidden и само со покани, не се трпи бе такво нешто:coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom