Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ritchie De Laet has apparently Tweeted to confirm the weekend story regarding a move to Leicester. "I want to thank MUFC for everything but it's time to get me some football," he explained. "LCFC will give me that."

Исто и Метју Џејмс ќе оди во Лестер. Сакам среќа да им посакам и на двајцата и редовно да играат за Лестер, таму им е и Дринквотер верувам дека ќе се снајдат.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Representatives of Fabio: "I will be meeting on Wednesday (tomorrow) with people headed to Manchester and it is time we will decide the future of Fabio

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
И официјално има на страната за Де Лает и Метју Џејмс, потпишале 3 годишни договори. Се надевам дека конечно Џејмс ќе го развие до максимум својот потенцијал и нема да се повредува како што се повредуваше досега.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Стартни 11: Lindegaard, Jones, Ferdinand, Evans, Evra, Nani, Park, Cleverley, Valencia, Berbatov, Owen.

Клупа: Amos, Giverin, Fornasier, Scholes, Young, Giggs, Hernandez, Rooney

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Стартнава постава како да ти вика kiss them goodbye :icon_lol:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Фросе кои се тие Giverin i Fornasier ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Фросе кои се тие Giverin i Fornasier ?
Микеле Форназиер е таљанец, дојде со Македа и Петручи, солиден дефанзивец но имаше проблеми со повредите. Лук Гиверин e лево крило, лев бек, супер изведува слободни удари, корнери, пенали, такви работи, има осет на левата нога. Немам сега за сега некое мислење за нив, уште се млади ама би требало оваа сезона што иде да се докажат за резервите :)
--- надополнето: 15 мај 2012 во 20:14 ---
Ви пуштаат стримовите или мене флешот ме зеза нешто?

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Овој што го ставив првин го отвараше, сеа и кај мене нешто кочи.. чек да побарам други..

Kajgana Shop

На врв Bottom