Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.519
Поени од реакции
4.118
Ama stilot na igra na Crystal Palace mu odgovara na WK, brzi, mladi i energicni fudbaleri. Will e seuste fizicki preslab za Premier Ligata, videte go

Ke go izedat krupnite defanzivci vo ligata, podobro da odi vo Championship na pozajmica edna sezsona.
За болдираното се согалсувам со тебе :). Се надеам дека ќе се наметне со првиот состав на КП(ако оди кај нив на позајмица) и ќе стекне искуство па од следната сезона да почне да добива шанса и кај нас Јас верувам дека аз 2-3 сезони Кин може да биде топ напаѓач во ПЛ ,иначе јас оваа сезона го имам гледано неколку пати и ми остави добар впечаток мислам дека ќе биде подобар напаѓач од Дани Велбек .:)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ќе ве пукам сите со сачмарка жими се :mad:
Толку го потценуваат Велбек, што дури од сеа предвидуваат секое 2ро копиле да биде подобро од Велбек..
Не знам кој ви наметнал такво мислење ама ептен го потценувате Велбек.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.519
Поени од реакции
4.118
Ќе ве пукам сите со сачмарка жими се :mad:
Толку го потценуваат Велбек, што дури од сеа предвидуваат секое 2ро копиле да биде подобро од Велбек..
Не знам кој ви наметнал такво мислење ама ептен го потценувате Велбек.
Јас не го потценувам ама имам високо мислење за Вил Кин мислам дека ќе биде подобар . Дечкото оваа сезона растураше за резервите најдобар стелец беше :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас не го потценувам ама имам високо мислење за Вил Кин мислам дека ќе биде подобар . Дечкото оваа сезона растураше за резервите најдобар стелец беше :)
Да те потсетам може?
И Обертан за резервите беше ѕверотиња,па за прв тим ги полнеше памперсите.. :icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.519
Поени од реакции
4.118
Да те потсетам може?
И Обертан за резервите беше ѕверотиња,па за прв тим ги полнеше памперсите.. :icon_lol:
Па сега ќе видиме за 2-3 сезони дали ќе биде играчиште или пак Обертан бр 2:)
--- надополнето: 14 мај 2012 во 19:32 ---
http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/newspage_559422.html

И официјално денес Кагава нема да го продолжи договорот со Дортмунд.
Одлична вест за нас (y) , а според тоа што го изјавуваше Кагава би требало да потпише за нас.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Денка сине, уште на старт да ти кажам дека сум голем оптимист, не само за фудбалот, туку општо :)... Таков карактер имам, и не се менувам, ќе верувам додека има и трошка надеж...

Така беше и вчера, и претходната недела... Уствари цела година... Верував во титулата, иако шансите ни беа многу мали... На моменти го гледав Јунајтед вчера, бидејќи знаев дека ќе победиме, и дека зависиме од КПР... Момците од Лондон додека им беше газот во втора лига, гинеа, не даваа да влезат Сити во шеснаесет, се додека Болтон не успеа да победи, па потоа се тргаа од играчите на Сити...

Премногу бев разочаран, бидејќи премногу очекував, верував... Ебем ти фудбал, кој не гледа, незнае ништо од животот... Која пасија човече, срце да те стегне... Во еден момент ти изгледа се совршено, во друг, си потонат... И така јас, како никогаш досега, со такво чувство, после натпреварот, со ранецот на грб си тргнав на утакмица, сам низ паркот, ветер во лице, со полн горчина во мене... Ебем ти срање, на две минути од невидено чувство на радост, а одам со горчливи солзи во очите... Несватливо, јеботе...

Како и да е, Престапна година е оваа, сега - па којзнае кога... Така и Сити, сега - па којзнае кога титула... Година полна со изненадување, тоа е... Како и да е, нека им е честита титулата, нека се порадуваат малку, иако незнаат и тоа да го направат како што треба...

Пишав во претходниот мој подолг пост тука, да се повторам во еден пасус... Имаме многу победи, титули земено на ваков начин, како што ја изгубивме вчера... Само Сити ги имаме добиено на 3-4 натпревари во 90+ минута во последните 4-5 години... Да не спомнувам за финалето на ЛШ со Баерн 99-та !!!... Епа неможе секогаш среќата да е на наша страна, ќе ни сврти грб некогаш... Кога сум можел да го сакам Јунајтед како таков... Од вчера, уште повеќе го сакам...

Прочитав многу постови на претходните страни (волку на факултет не сум читал, јеботе :D), според мене 70% некаде тропање на празно... Во очи ми влегоа две делчиња од постовите на Хулиган, каде вика "Парче метал не е мерило за љубовта кон клубот" и "Да бидеме некоја година 5-6 место за да се преполови фан клубот"... Реално...

Не очекува бурно лето, според тоа што читам уште од сега... Како и секогаш му препуштам на стариот околу тоа, мислам не давам мој мислења... Ама формално, Кагава или Модриќ и Бејнс и шанса да им се даде на неколку деца од младинскиот тим да се стекнат со искуство...

П.С. Руд, со среќа во пензија... Најбољи нападач, мој омилен своевремено :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Не очекува бурно лето, според тоа што читам уште од сега... Како и секогаш му препуштам на стариот околу тоа, мислам не давам мој мислења... Ама формално, Кагава или Модриќ и Бејнс и шанса да им се даде на неколку деца од младинскиот тим да се стекнат со искуство...

П.С. Руд, со среќа во пензија... Најбољи нападач, мој омилен своевремено :)
Ќе те кажам на Тамара за ова! :P

Член од
13 мај 2012
Мислења
55
Поени од реакции
21
Може некој да постира линк од вечерашната гала вечер ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да те потсетам може?
Врска си немаше Обертан ни за резервите, три пати подобри деца има со подобра статистика од него и тоа достас помали.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Врска си немаше Обертан ни за резервите, три пати подобри деца има со подобра статистика од него и тоа достас помали.
Искрено рака на срце клавам, на прсти се бројат утакмиците што ги имам гледано за резервите,ама што читав коментари демек Обертан за резервите е јак а за прв тим е ништо....

П.с ме демотивираш со сликава за Тевез </3

Kajgana Shop

На врв Bottom