GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.892
- Поени од реакции
- 12.006
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Гери е тој што коментира на Скај спортс? Ако е тој, си го бива и за таа работа у пм 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Гери е тој што коментира на Скај спортс? Ако е тој, си го бива и за таа работа у пм![]()
Типот е ненормален, чим фанови на Ливерпул пишувале забелешки до Скај Спортс Гери да ги прави анализите на Ливерпул тоа кажува се 
Мислам Евра имаше одговорено на прашањето ''кој највеке зборува во соблекувална''Гери е тој што коментира на Скај спортс? Ако е тој, си го бива и за таа работа у пм![]()

Ми се гади од шпекулациите за Бејнс, сите леви бекови на светов ги сакам, само него НЕ!![]()
Дај некоја причина да знам зошто го нејчиш.
Не ти е симпатичен или што?
Пишав погоре, дечкото не е за у Јунајтед.. Евра ќе игра сигурно уште година или две, до тогаш Бејнс ќе има 30 години, а како таков не го гледам за долгорочно решение за таа позиција. Ја сум прв за да се купи лев бек, затоа што Евра е каша попара сезонава, ама да се купи младо дете што ќе игра чат пат во моментов, ама што ќе биде потенцијална закана за Евра и таман за некоја година во потполност и да го замени.

Пишав погоре, дечкото не е за у Јунајтед.. Евра ќе игра сигурно уште година или две, до тогаш Бејнс ќе има 30 години, а како таков не го гледам за долгорочно решение за таа позиција. Ја сум прв за да се купи лев бек, затоа што Евра е каша попара сезонава, ама да се купи младо дете што ќе игра чат пат во моментов, ама што ќе биде потенцијална закана за Евра и таман за некоја година во потполност и да го замени.
Што знам, може грешам, ама ипак ќе останам на ова мислење се додека не ме демантира Бејнс (зборам во случај да дојде).
А проблемот што не го форсира Фабио на таа позиција е што не е класичен левак.. со префрлањето на Гигс во средина останавме само со Евра како левак по левата страна, заради ова мислам и дека Гаитан ќе го земеме!