Аха, и одлични анализи има пред мечевите на Скај Типот е ненормален, чим фанови на Ливерпул пишувале забелешки до Скај Спортс Гери да ги прави анализите на Ливерпул тоа кажува сеГери е тој што коментира на Скај спортс? Ако е тој, си го бива и за таа работа у пм
Мислам Евра имаше одговорено на прашањето ''кој највеке зборува во соблекувална''Гери е тој што коментира на Скај спортс? Ако е тој, си го бива и за таа работа у пм
Дај некоја причина да знам зошто го нејчиш.Ми се гади од шпекулациите за Бејнс, сите леви бекови на светов ги сакам, само него НЕ!
Пишав погоре, дечкото не е за у Јунајтед.. Евра ќе игра сигурно уште година или две, до тогаш Бејнс ќе има 30 години, а како таков не го гледам за долгорочно решение за таа позиција. Ја сум прв за да се купи лев бек, затоа што Евра е каша попара сезонава, ама да се купи младо дете што ќе игра чат пат во моментов, ама што ќе биде потенцијална закана за Евра и таман за некоја година во потполност и да го замени.Дај некоја причина да знам зошто го нејчиш.
Не ти е симпатичен или што?
Па тогаш младо дете го имаме ФАБИО зошто да се купи?Пишав погоре, дечкото не е за у Јунајтед.. Евра ќе игра сигурно уште година или две, до тогаш Бејнс ќе има 30 години, а како таков не го гледам за долгорочно решение за таа позиција. Ја сум прв за да се купи лев бек, затоа што Евра е каша попара сезонава, ама да се купи младо дете што ќе игра чат пат во моментов, ама што ќе биде потенцијална закана за Евра и таман за некоја година во потполност и да го замени.
Фабио за џабе ќе оди на позајмица? Ете ја таа млада крв што ја говориш цело време...Според мене супер зделка би била ако го лапнеме Бејнс. Одличен е во дефанзива, офанзива, а и слободни јако мати, Англичанец е и плус нема да има потреба да се прилагодува на ПЛ. Евра од вгодина нема да биде константен, годините полека ќе го јадат и сами гледаме какви пропусти прави во последен период...Од друга страна земаме искусен лев бек кој одлично би се вклопил во нашиот стил на игра. Ќе се ротира со Евра во наредната сезона пример, а доколку Фабио напредува каде што ќе игра на позајмица, ќе се врати со поголемо искуство и САФ полека ќе му дава шанса...Пишав погоре, дечкото не е за у Јунајтед.. Евра ќе игра сигурно уште година или две, до тогаш Бејнс ќе има 30 години, а како таков не го гледам за долгорочно решение за таа позиција. Ја сум прв за да се купи лев бек, затоа што Евра е каша попара сезонава, ама да се купи младо дете што ќе игра чат пат во моментов, ама што ќе биде потенцијална закана за Евра и таман за некоја година во потполност и да го замени.
Молим те изгледај го видеово,се гледа немаш гледано помали тимовиШто знам, може грешам, ама ипак ќе останам на ова мислење се додека не ме демантира Бејнс (зборам во случај да дојде).
А проблемот што не го форсира Фабио на таа позиција е што не е класичен левак.. со префрлањето на Гигс во средина останавме само со Евра како левак по левата страна, заради ова мислам и дека Гаитан ќе го земеме!