Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да ја контактира некој госпоѓицава и да и каже без титула да не го зема. Ајде Гоше знам дека ти е на спид дајл 2ка :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На кец Ферги му е ? :D
Си титкаат навечер пред спиење :D

btw

Asked which British players he liked, Ronaldo said: "Beckham and Lampard and the whole Man Utd team". He also mentioned Michael Owen...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Заклучок хрватите често ни ги поматуваат сметките :) (јелавич, олич.............:))

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Да ја контактира некој госпоѓицава и да и каже без титула да не го зема. Ајде Гоше знам дека ти е на спид дајл 2ка :D
Јас ја контактирав и ако не освоиме титула мене ќе ме земе ако освоиме Нани :D. BTW од кај знаеш ти за ова болдираното ?:)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ги одбројувам секундите до понеделник и мечот со Сити едноставно на ништо друго не мислам само тоа ми е во мислите. Вака не го чекав ни финалето минатата година против Барселона ниту еден друг меч единствено тој со Челзи минатата година кога бевме во слична ситуација. Ќе ми биде многу криво ако на крај не ја подигнеме титулата ќе биде греота на цела игра која ја прикажавме сезонава во Премиер Лига тоа да не се случи но што е тука е. Мора да се влезе во мечот како оној против Сити во ФА Куп во јануари што го одигравме тогаш влеговме машки и ги добивме маестрално. Ферги знае најдобро како да ги среди фудбалерите за ваков меч и како да ги мотивира нема едноставно подобар човек за таа работа. Треба да им се покаже кој е тимот во Манчестер и зашто сме ние Јунајтед, верувам во тоа и се надевам ќе се случи. Искуството во вакви мечеви би можело да пресуди.

Нани кога го видов против Евертон минатото коло искрено бев пресреќен преку глава ми беше од пимплањето пред гол на минатите неколку мечеви ко да немаше кој да шутне од далеку па макар и да утне, цело време вртевме околу шеснаесетник единствен кој шутираше беше Сколс но се врати Нани и се врати онаа препознатлива игра на Јунајтед.

BELIEVE

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ех златен Нани, и јас поради тоа го почитувам. Нема респект кон никого циганчето, не се плаши да тргне напред ниту па да шутне од далеку. Подобро тоа него досадните пимплања.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Во понеделник треба да им покажеме на Арапите чив е Манчестер?;)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ми се гади од шпекулациите за Бејнс, сите леви бекови на светов ги сакам, само него НЕ! :sick:
Зошто бе што му фали на Бејнс според мене е најдобар лев бек во Премиер лигата па и во Европа?

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Зошто бе не знам зошто си толку против Бејнс, што имаш против него толку ?
Се скаравме еднаш за женска.. :icon_lol:
Абе немам ништо против, едноставно не го сакам, а и не е за у Јунајтед.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Olympics at Old Trafford

Group stage
26 Jul - UAE v Uruguay (17:00)
26 Jul - GB v Senegal (19:45)