Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Маринер или Веб исти ку*ац, пак ќе има мучки :icon_mrgr:

Не ни треба Веб, ни требаат Руни, Нани и Рио расположени! ;)

Маринер судеше Руни кога ги даде ножичките.

Има гласање и за гол на сезоната, мојот глас оди за голот на Нани против Сити, вториот. Акцијата беше страшна, сељаците не знаеја каде е топката.

И Еванс да не праи глупости ко мината утакмица со Евертон и Сити
И Де Геа да не киксира, и Евра да не го поминуваат ко мало дете, и Руни да не изводи со непотребни лоб удари, и Нани да не биде wannabe Роналдо, и Велбек да не се дрибла самиот себе, и Јанг да не дајва, и...

А од Евра веќе ми е преку глава, прво полувреме вчера сто пати беше фатен надвор од позиција. Нека се опамети малце дека е лев бек а не напаѓач или шпиц или десно крило.

Овој апидрон ептен ме нервира :cautious:
Да не смејш настрана некој коментар да дајш,ептен безобразно се однесува.... :sick:

И Де Геа да не киксира, и Евра да не го поминуваат ко мало дете, и Руни да не изводи со непотребни лоб удари, и Нани да не биде wannabe Роналдо, и Велбек да не се дрибла самиот себе, и Јанг да не дајва, и...

Тоа за евра ти држи место , еванс го спомнав зашто ради него примивме 3 гола минатата утакмица што стварно ме исфрустрира :cautious:

kakov mec ke bide ova od pred 2 nedeli se ezam.... dojde i mec so posranite shitty da ni resava za titula ! ama ako uste poslatko ke bide, da gi izmocame i da eci na etihad THIS IS WHAT ITS LIKE TO BE CITY, THIS IS WHAT ITS LIKE TO BE SMALL, THIS IS WHAT IT FEELS LIKE WHEN YOUR TEAM WINS NOTHING AT ALL, NOTHING AT ALL NOTHING AT ALL!!!!

Ја имаме зачувано титулата на Мерсисајд, да ја зачуваме и на Вејстлендс. Толку ќе кажам.

Маринер судеше Руни кога ги даде ножичките.

Има гласање и за гол на сезоната, мојот глас оди за голот на Нани против Сити, вториот. Акцијата беше страшна, сељаците не знаеја каде е топката.
Гласано уште пред некој ден.Се двоумев помегу Нани и Гигс,сепак решив на стариот да го дадам гласот,еден од најважните голови според мене за освојување на титулата е токму тој :)
--- надополнето: 24 април 2012 во 10:07 ---
На спортклуб +,реприза од натпреварот со Евертон :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom