А Руни шо повеќе направи што него не го ругаш?Морам да се испукам.
ВЕЛБЕК ДРВО ЕДНО НЕДОДЕЛКАНО ДА ТИ ЕБАМ ФРИЗУРАТА ГРДА, НЕ ЗАСЛУЖУВАШ НИ КЛУПА ДА ГРЕЕШ А КАМОЛИ ПРВА ПОСТАВА, ИДИ БОЉЕ КОПАЈ НА НИВА ПОКОРИСЕН ЌЕ СИ!!!!!
Стварно не ми е јасно како може САФ покрај толку добар техничар ко Бербатов да го игра дрвово што не знае ни топка да смири.
Не ни стигаше до него топката како што треба, Керик и Сколс многу потфрлијаМорам да се испукам.
ВЕЛБЕК ДРВО ЕДНО НЕДОДЕЛКАНО ДА ТИ ЕБАМ ФРИЗУРАТА ГРДА, НЕ ЗАСЛУЖУВАШ НИ КЛУПА ДА ГРЕЕШ А КАМОЛИ ПРВА ПОСТАВА, ИДИ БОЉЕ КОПАЈ НА НИВА ПОКОРИСЕН ЌЕ СИ!!!!!
Стварно не ми е јасно како може САФ покрај толку добар техничар ко Бербатов да го игра дрвово што не знае ни топка да смири.
И после зашто не мразеле![]()
Како само тоа добро звучи кога го кажеш-Играат шампионски-ЌУТАТ И ЕБАТОнака им го бапнаа додека овие цело прво се оставија на терен. Типично фрустрирачки, но од страна на јунајтед е типично шампионски, ќутат и ебат. Второ мора малце по строго и по динамично.
GLORY!
Еве ко за почеток - даде гол.А Руни шо повеќе направи што него не го ругаш?
Има паника пред гол малиот, се губи многу. Ама јебеш 19-20 годинки има, ќе го биде уште малцеЕве ко за почеток - даде гол.
Али не ми беше само за оваа утакмица фрустрацијава, туку и за неколку наназад. ВЕЗЕ СИ НЕМА ТИПОТ. Минатата утакмица да не беше Гигс ќе изгубевме од Норич. Велбек пропушти толку многу шанси колку што Руни на пример ги пропушта за цела сезона. И во претходните утакмици е дрво.
Ама ДОКОЛКУ !Јас сега доколку би бил на местото на Фергусон веднаш би ставил уште еден играч во средниот ред бидејки само така можеме да ја "нагазиме" топката.
САФ премногу го форсира, а може многу лошо да ни се одрази тоа. Ако сака да го направи добар фудбалер нека го става од клупа, откако веќе ќе се добие утакмицата. Вака сите се нервираме затоа што нема доволно играчи што може да повлечат потег. Све некои деца играат.Има паника пред гол малиот, се губи многу. Ама јебеш 19-20 годинки има, ќе го биде уште малце![]()