Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.906
Поени од реакции
11.667
Онака им го бапнаа додека овие цело прво се оставија на терен. Типично фрустрирачки, но од страна на јунајтед е типично шампионски, ќутат и ебат. Второ мора малце по строго и по динамично.
GLORY!

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Морам да се испукам.

ВЕЛБЕК ДРВО ЕДНО НЕДОДЕЛКАНО ДА ТИ ЕБАМ ФРИЗУРАТА ГРДА, НЕ ЗАСЛУЖУВАШ НИ КЛУПА ДА ГРЕЕШ А КАМОЛИ ПРВА ПОСТАВА, ИДИ БОЉЕ КОПАЈ НА НИВА ПОКОРИСЕН ЌЕ СИ!!!!! :mad::mad::mad:

Стварно не ми е јасно како може САФ покрај толку добар техничар ко Бербатов да го игра дрвово што не знае ни топка да смири.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Морам да се испукам.

ВЕЛБЕК ДРВО ЕДНО НЕДОДЕЛКАНО ДА ТИ ЕБАМ ФРИЗУРАТА ГРДА, НЕ ЗАСЛУЖУВАШ НИ КЛУПА ДА ГРЕЕШ А КАМОЛИ ПРВА ПОСТАВА, ИДИ БОЉЕ КОПАЈ НА НИВА ПОКОРИСЕН ЌЕ СИ!!!!! :mad::mad::mad:

Стварно не ми е јасно како може САФ покрај толку добар техничар ко Бербатов да го игра дрвово што не знае ни топка да смири.
А Руни шо повеќе направи што него не го ругаш?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.874
Поени од реакции
21.782
Добро е водиме 1-0 и што е најважно дадовме гол во 45та минута .. а баш во 45та највеќе боли :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Морам да се испукам.

Не ни стигаше до него топката како што треба, Керик и Сколс многу потфрлија :confused: А и Руни делуваше исфрустрирано.

Него Ешли Јанг од сега сакам да изведува и слободни удари и корнери и се што се изведува од прекин со нога, остри топки фрла човеков. Само ако видам до крај на сезона некој друг освен него да изведува :mad:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
А зашто не можеме да притиснеме малку повеке?Зашто пресингот ни трае 5 мин(n)
--- надополнето: 4 март 2012 во 18:05 ---
Како можеш Велбек да го врегаш?Па Велбек 3 пати попожртвувано и подобро изигра од Руни али Руни дае гол...И како прво не стигна топка до Велбек ...Нани го нема не се виде :confused:

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
ЃУПЧЕ ќе сака да се глупира Фросе, нема да му даде на Јанг све да изведува ..... А за играва човек да не знае што да мисли. Ама некако ми изгледаат дека сакаа малку да ги растрчаат коковчињата, па у второ се надевам дека ќе покажат како стварно се игра. И не ми се сипувајте ако грешам, само кажав мое мислење :P

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Онака им го бапнаа додека овие цело прво се оставија на терен. Типично фрустрирачки, но од страна на јунајтед е типично шампионски, ќутат и ебат. Второ мора малце по строго и по динамично.
GLORY!
Како само тоа добро звучи кога го кажеш-Играат шампионски-ЌУТАТ И ЕБАТ :cool:
И заборавив да додадам-Не е глуп ферги знае што прави овие душа оставија на терен со нападите во 1 полувреме ЕПА второто е наше (y)

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
А Руни шо повеќе направи што него не го ругаш?
Еве ко за почеток - даде гол.

Али не ми беше само за оваа утакмица фрустрацијава, туку и за неколку наназад. ВЕЗЕ СИ НЕМА ТИПОТ. Минатата утакмица да не беше Гигс ќе изгубевме од Норич. Велбек пропушти толку многу шанси колку што Руни на пример ги пропушта за цела сезона. И во претходните утакмици е дрво.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.906
Поени од реакции
11.667
Еве ко за почеток - даде гол.

Али не ми беше само за оваа утакмица фрустрацијава, туку и за неколку наназад. ВЕЗЕ СИ НЕМА ТИПОТ. Минатата утакмица да не беше Гигс ќе изгубевме од Норич. Велбек пропушти толку многу шанси колку што Руни на пример ги пропушта за цела сезона. И во претходните утакмици е дрво.
Има паника пред гол малиот, се губи многу. Ама јебеш 19-20 годинки има, ќе го биде уште малце :)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Јас сега доколку би бил на местото на Фергусон веднаш би ставил уште еден играч во средниот ред бидејки само така можеме да ја "нагазиме" топката.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Јас сега доколку би бил на местото на Фергусон веднаш би ставил уште еден играч во средниот ред бидејки само така можеме да ја "нагазиме" топката.
Ама ДОКОЛКУ !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
SAF: "I am not surprised of AVB's sacking. You don't get much time nowadays" - says a man who oversees his 986 game for a club.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Има паника пред гол малиот, се губи многу. Ама јебеш 19-20 годинки има, ќе го биде уште малце :)
САФ премногу го форсира, а може многу лошо да ни се одрази тоа. Ако сака да го направи добар фудбалер нека го става од клупа, откако веќе ќе се добие утакмицата. Вака сите се нервираме затоа што нема доволно играчи што може да повлечат потег. Све некои деца играат.

Kajgana Shop

На врв Bottom