Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Има само еден човек шо у еден исти момент може да донесе тага на толко ного народ и среќа на оште толко повеќе, а да не каже ниту збор. Сколс!

Враќањето на отпишаните :) Ферги е ненормален, ебати mindfuck-о шо му го праве на Манчини. Психа. Легенди! :)

Реши ги машинооооооооооооооооооооо!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Подарокот на Ферги за фановите на Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не ми се верува што прави Ферги:vozbud::vozbud::vozbud:
Ова ми го направи денот,Сколс ис бек битчес! Смолинг,Еванс демек повредени а,цц ах Ферги Ферги не престанува да изненадува,уште Томче да го ставеше и ке беше супер :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Го пцуевте првата сезона, а сега јас киксам :tapp:
Ако ми најдиш некој пост каде што сум го пцуел Бербатов, повеќе не пишувам на темава.

Не знаеш шо да одговориш, т.е. и самиот знаеш дека згреши, и сеа го пцуевте! Хах ах хахах ха ах ахха

Него остај настрана инаетењето гледај да победиме денеска GGMU!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако ми најдиш некој пост каде што сум го пцуел Бербатов, повеќе не пишувам на темава.

Не знаеш шо да одговориш, т.е. и самиот знаеш дека згреши, и сеа го пцуевте! Хах ах хахах ха ах ахха

Него остај настрана инаетењето гледај да победиме денеска GGMU!
Па нема да ти најде зошто ти си регистриран од кога почна златната ера на Бербатов :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па нема да ти најде зошто ти си регистриран од кога почна златната ера на Бербатов :D
Арно ме зафркна овде :cautious:

Епа после то.. никогаш не сум карал по Бербатов и никогаш не сум посакал да си замине од клубот :icon_mrgr:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Не е очајнички потег, секако дека би ни бил од голема помош за разлика од оваа средина што ја имаме.
Кога нема што да се купи на пазар , мора да се алармираат ветераните :icon_lol:
Па да, ипак е очајнички потег зошто води мајнд гејмс дека нема потреба да троши на нови играчи, а уствари нема пари за трансфери па го враќа сколс. Мило ми е ептен што се враќа и што ќе се обиде да не вади од гомната, но сепак треба кол и јорк да ги вратат, а може и кин.

GLORY!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па да, ипак е очајнички потег зошто води мајнд гејмс дека нема потреба да троши на нови играчи, а уствари нема пари за трансфери па го враќа сколс. Мило ми е ептен што се враќа и што ќе се обиде да не вади од гомната, но сепак треба кол и јорк да ги вратат, а може и кин.

GLORY!
Инаетчија си емто голем , не дека нема пари, туку неколку пати изјави дека нема слободни играчи кои што тој ги посакувал.... :icon_mrgr:

GGMU !!!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Инаетчија си емто голем , не дека нема пари, туку неколку пати изјави дека нема слободни играчи кои што тој ги посакувал.... :icon_mrgr:

GGMU !!!
Да бе да, и блан го заборавив, плус може кантона еве кога веќе исполнува желби на навивачи.:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom