- Член од
- 13 јануари 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 749
Зарем е дозволено вакво нешто?
Да, како free transfer му доаѓа.Зарем е дозволено вакво нешто?
Го пцуевте првата сезона, а сега јас киксамРетко пишуваш на темава , ама ваков кикс до сеа немам видено![]()
Ако ми најдиш некој пост каде што сум го пцуел Бербатов, повеќе не пишувам на темава.Го пцуевте првата сезона, а сега јас киксам![]()
Па нема да ти најде зошто ти си регистриран од кога почна златната ера на БербатовАко ми најдиш некој пост каде што сум го пцуел Бербатов, повеќе не пишувам на темава.
Не знаеш шо да одговориш, т.е. и самиот знаеш дека згреши, и сеа го пцуевте! Хах ах хахах ха ах ахха
Него остај настрана инаетењето гледај да победиме денеска GGMU!
Арно ме зафркна овдеПа нема да ти најде зошто ти си регистриран од кога почна златната ера на Бербатов![]()
Па да, ипак е очајнички потег зошто води мајнд гејмс дека нема потреба да троши на нови играчи, а уствари нема пари за трансфери па го враќа сколс. Мило ми е ептен што се враќа и што ќе се обиде да не вади од гомната, но сепак треба кол и јорк да ги вратат, а може и кин.Не е очајнички потег, секако дека би ни бил од голема помош за разлика од оваа средина што ја имаме.
Кога нема што да се купи на пазар , мора да се алармираат ветераните![]()
Инаетчија си емто голем , не дека нема пари, туку неколку пати изјави дека нема слободни играчи кои што тој ги посакувал....Па да, ипак е очајнички потег зошто води мајнд гејмс дека нема потреба да троши на нови играчи, а уствари нема пари за трансфери па го враќа сколс. Мило ми е ептен што се враќа и што ќе се обиде да не вади од гомната, но сепак треба кол и јорк да ги вратат, а може и кин.
GLORY!
Добро, ајде на мене нека најде. Само да не генерализира.Па нема да ти најде зошто ти си регистриран од кога почна златната ера на Бербатов![]()
Да бе да, и блан го заборавив, плус може кантона еве кога веќе исполнува желби на навивачи.Инаетчија си емто голем , не дека нема пари, туку неколку пати изјави дека нема слободни играчи кои што тој ги посакувал....
GGMU !!!