- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.572
- Поени од реакции
- 4.239
Кој е пак овој Фрајерс прв пат слушам за него ?#MUFC team news: Amos, Valencia, Fryers, Carrick, Fabio, Giggs, Park, Macheda, Diouf, Owen, Berbatov.
Кој е пак овој Фрајерс прв пат слушам за него ?#MUFC team news: Amos, Valencia, Fryers, Carrick, Fabio, Giggs, Park, Macheda, Diouf, Owen, Berbatov.
Ти ако не знајш јас уште помалцеКој е пак овој Фрајерс прв пат слушам за него ?
Епа што сум јас помошник на ФергиТи ако не знајш јас уште помалце![]()
еуроспорт 1,2 не даваат ПЛ а на еуроспорт 2 имаш бундеслига иначе мислам дека ако земаш телефон интернет и телевизија подобро е Мах ТВ од кејблтел ја бев на кејблтел сеа сум на мах тв мислам дека се исти со цените може 100 денари е поскапо мах тв али е мн подобро а за друго само телевизија ако земаш поубаво распрашај се и види со ценените како е али мах тв е кај кај бољеДават ли на Еуроспорт 1 и 2 Премиер лига дека сакаме да се приклучиме на Кејблтел, а ја нема во понудата СпортКлуб ?
Нема! На еуроспорт 2 има германско!Дават ли на Еуроспорт 1 и 2 Премиер лига дека сакаме да се приклучиме на Кејблтел, а ја нема во понудата СпортКлуб ?
Море све по список .... ја ни прошлата не ја начекав репризаНе им текиња на овие од Спортклуб реприза да даваат, ќе ме тераат последните гб на натпреваров да ги поебам.СТрамота.
Ми личи на оној чичкото што кажа на вести дека оваа година ќе освои ПЛ ...Погодете кој е фраеров што го утнал ова против нас во 80та година, почнува од 1:15![]()