Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Погодете кој е фраеров што го утнал ова против нас во 80та година, почнува од 1:15 :pos:

--- надополнето: Sep 20, 2011 9:47 AM ---
Велбек е подготвен за камбек
А не му ставаш акцент на силувањето на 0:07, а ? :D
Инаку на секој му се случува да промаши презен гол. И Кристијано Роналдо има промашено празен гол и Златан Ибрахимович и Форлан, и Белами и многу други.

И Торес промаши празен гол во неделата на Олд Трафорд, а тоа не значи дека не е светска класа (мада сеуште не можам да му го простам заминувањето во Челси)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А не му ставаш акцент на силувањето на 0:07, а ? :D
Инаку на секој му се случува да промаши презен гол. И Кристијано Роналдо има промашено празен гол и Златан Ибрахимович и Форлан, и Белами и многу други.

И Торес промаши празен гол во неделата на Олд Трафорд, а тоа не значи дека не е светска класа (мада сеуште не можам да му го простам заминувањето во Челси)
Добро де, не реков никаде дека не дал гол. Знам дека на секому му се дешава, chill mate, заебанција :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Торес светска класа ?

Дечко добар си ???

Со што Торес заслужува да биде дел од светската класа, сега во моментов или некогаш претходно ?

Бил некогаш најдобар стрелец?
Постигнал најубав гол на сезона?
Решил некое финале?
Играл ли некогаш за тим кој има освојувано трофеи во континуитет и е дел од европската елита?
Го одвел ли својот тим “сам“ до титула?
Освоил златна копачка?
Освоил ли некое првенство ? (со екипата)
Освоил ли Лига на Шампиони ?

итн....

тој е чаламџија кој беше толку неписмен да од Атлетико Мадрид (тим тамам ко за него) премине во најглупиот англиски тим Ливерпул кој 100 години нема освоено првенство, а потоа да за пусти пари се истрча и замини во ривалскиот Челзи - тим-проект за 5-6 години...

Просек играч е Торес ,незнам шо туку го величите и име му правите !

A

apidrone

Гостин
Торес го реши финалето на ЕП 2008 :D Ептен ми праи мерак тој гол, од позади грб го претрчува Лам и ја поткопува топката над Леман :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
COME ON LADS!!
вечер тепаме може за нас и не толку важен натпревар но неможеш да ја смениш историјата Лидс Манчестер засекогаш ќе остане дерби иако од година во година ја губи возбудливоста..
Вечер Лидс ќе игра само за победа мислам дека им е поважно да не тепаат нас сега отколку да освојат ФА/Карлинг затоа очекувам тежок натпревар .
и дајте некое убаво стримче кај што нема да сецка,или ќе има на спортклуб?

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
COME ON LADS!!
вечер тепаме може за нас и не толку важен натпревар но неможеш да ја смениш историјата Лидс Манчестер засекогаш ќе остане дерби иако од година во година ја губи возбудливоста..
Вечер Лидс ќе игра само за победа мислам дека им е поважно да не тепаат нас сега отколку да освојат ФА/Карлинг затоа очекувам тежок натпревар .
и дајте некое убаво стримче кај што нема да сецка,или ќе има на спортклуб?
на страната на спорт клуб е најaвено дека ќе има !

На Лидс треба да им вратиме вечерва на Елан Роуд , за поразот од преклани на Олд Трафорд :) ...и ќе им вратиме..

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
#MUFC team news: Amos, Valencia, Fryers, Carrick, Fabio, Giggs, Park, Macheda, Diouf, Owen, Berbatov.
Ферги е крал браво за тимов. Керик и Фрајерс во одбрана Валенсија десен бек а најверојатно Диуф и Македа крила. Амос дава гол!
--- надополнето: Sep 20, 2011 6:11 PM ---
Subs: De Gea, Welbeck, Reece Brown, Michael Keane, Thorpe, Pogba, Cole.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
еве ги и измените
Subs: De Gea, Welbeck, RBrown, MKeane, Thorpe, Pogba, Cole

Eдит: Ме превари филип!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Дават ли на Еуроспорт 1 и 2 Премиер лига дека сакаме да се приклучиме на Кејблтел, а ја нема во понудата СпортКлуб ?

Kajgana Shop

На врв Bottom