Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
^ Одличен состав, мило ми е што не било ништо сериозно со Еванс и Евра.Очекувам Руни да им брцне еден од слободен и да искочи на полувреме заедно со Парк и да ги видиме Берба и Овен.Ќе гледам Македонија, па негде 60та минута ќе го фатам ова изглеа, така да очекувам да водиме до тогаш :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Интересен состав, едвај чекам да видам како ке се покажат :)

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Да не знае некој на која телевизија на сателитска, ќе го даваат натпреварот да не гледам на стрим. :D Овие Нова спортс бугарската ќе го даваат Виљареал. :(

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ѓаоли, како беше новата страна од myp2p???
--- надополнето: Sep 14, 2011 6:40 PM ---
Edit: Најдено

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Време за фудбал !
Убав состав , тежок натпревар...
Воопшто не сум запознат со силата на противникот во овој момент , меѓутоа се надевам дека нашите дечки ќе пружат добра партија и нема да не разочараат !
А се надевам и резултатски добро ќе поминеме !!!

Ај за убо да е..

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Многу некако ги респектираме...

Првово полувреме баеѓи слабо....слабо со шанси...слабо со посед, слабо со убајна во играта...

Второ се надевам поофанзивно ќе се тргнит...и обавезно уште еден напаѓач да се ставит...или Парк и Валенсија да се залепат до Руни во нападот...оти многу тешко ќе биди !!!!

Не видов дали се на клупа....ама Нани и Андерсон а и Чичарито ќе биде убаво да настапат во второ..

EDit>>>>>>>>>>>ГИГС 1-1::.Прекрасно...

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Многу некако ги респектираме...

Првово полувреме баеѓи слабо....слабо со шанси...слабо со посед, слабо со убајна во играта...

Второ се надевам поофанзивно ќе се тргнит...и обавезно уште еден напаѓач да се ставит...или Парк и Валенсија да се залепат до Руни во нападот...оти многу тешко ќе биди !!!!

Не видов дали се на клупа....ама Нани и Андерсон а и Чичарито ќе биде убаво да настапат во второ..
Дај линк од кај што гледаш....овие тука што се објавени мн ми сецкаат а нетот не ми е потрошен

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не да им ја закопа Гигси :)

Kajgana Shop

На врв Bottom