Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Сеа на Алфа слушам Анжи демек понудиле 28 милиони за Видич.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.933
Поени од реакции
30.916
Знаев дека ќе примат 2-3 гола али 8...претеравте малку :pos:
Young ѕверка (y).

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Знаев дека ќе примат 2-3 гола али 8...претеравте малку :pos:
Young ѕверка (y).
Не претеравме ние, комшикине нешто покушаа да прават ... и поблискиве, а и оние малку подалеку у Кен-и драгсторчето ;)

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Греота е да не се гледа денесниот натпревар ,супер игра ,малце одбраната ама и тоа це се среди

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Е, абе ова да се немало осет!
Туку шо е ова пред да почне натпреваров се некој коментари као демек Арсенал биле овие па тешко да ќе се добиеле, мислам хелоу :icon_lol:

И да, уште сакам играч од типот на Снајдер да се купи :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Се враќам после „суспензијата“ и не знам, уште сум во хаос.. Стигнаја еден дон инбокси, како тоа не сум можел да ви честитам победа (мада не знам зошто), кога отсекогаш сум бил фер и коректен (барем така мислам)

Честитки за победата, и од мене или подобро кажано за ураганот кој не фати... Утрешните страници на весници ќе бидат преполни за мечов... 8-2
Јас си поминав на редот, излегов на Широк Сокак, си дадов неколку кафиња, шо ги изгубив.. И да, интересно, еден ваш фан (мислам на Јунатед), два до три дена пред мечот, ми рече ке ви дајме 8, онака на мајтап, го сфатив, а веројатно така и го кажа... Од денес, не зборувам со тој фан, и не го прашувам за мислење, а камоли за бројки... Проклето е во право...:)

Поздрав момци/девојкО, и уште еднаш честитки :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Се враќам после „суспензијата“ и не знам, уште сум во хаос.. Стигнаја еден дон инбокси, како тоа не сум можел да ви честитам победа (мада не знам зошто), кога отсекогаш сум бил фер и коректен (барем така мислам)

Честитки за победата, и од мене или подобро кажано за ураганот кој не фати... Утрешните страници на весници ќе бидат преполни за мечов... 8-2
Јас си поминав на редот, излегов на Широк Сокак, си дадов неколку кафиња, шо ги изгубив.. И да, интересно, еден ваш фан (мислам на Јунатед), два до три дена пред мечот, ми рече ке ви дајме 8, онака на мајтап, го сфатив, а веројатно така и го кажа... Од денес, не зборувам со тој фан, и не го прашувам за мислење, а камоли за бројки... Проклето е во право...:)

Поздрав момци/девојкО, и уште еднаш честитки :)
сеа се ДевојкИ :D

Kajgana Shop

На врв Bottom