Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа сега имаа добар менаџер солиден тим склопија можат да бидат коккуренти ама да освојат потешко

Squad numbers announced

Manchester United’s official Premier League squad numbers have been announced for the 2011/12 season.

The new signings – David De Gea, Ashley Young and Phil Jones – will retain the numbers they wore on the recent pre-season tour. De Gea takes Edwin van der Sar’s no.1 shirt, Ashley Young will wear Paul Scholes’ vacated no.18 jersey, while Phil Jones takes the no.4 shirt, previously occupied by Owen Hargreaves.

All other first-team members will remain the same, apart from Jonny Evans, who moves from no.23 to no.6 following Wes Brown’s departure, and Tom Cleverley, who moves into Evans’ now vacant no.23 shirt.

Numbers game

(1) De Gea
(3) Evra
(4) Jones
(5) Ferdinand
(6) Evans
(7) Owen
(8) Anderson
(9) Berbatov
(10) Rooney
(11) Giggs
(12) Smalling
(13) J.S. Park
(14) Chicharito
(15) Vidic
(16) Carrick
(17) Nani
(18) Young
(19) Welbeck
(20) Fabio
(21) Rafael
(23) Cleverley
(24) Fletcher
(25) Valencia
(27) Macheda
(28) Gibson
(29) Kuszczak
(32) Diouf
(34) Lindegaard

Клеверли ја побарал 23ката поради Бекам :)

П.С. ОМГ колкав тим имаме :eek:

Член од
21 јули 2011
Мислења
112
Поени од реакции
36
Manchester United manager Sir Alex Ferguson has no plans to retire: I will keep going :cool:
--- надополнето: Aug 12, 2011 4:46 PM ---

My first choice XI

DE GEA

RAFAEL

FERDINAND

VIDIC

EVRA

VALENCIA

CARRICK

GIGGS

NANI

ROONEY

HERNANDEZ

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
WTF со нозете на Флеч, десната дупло помала од левата! :eek:
Клинкал 5 месеца на лева само. Наредните 5 ќе клинкал на десна, па супер ќе биде.

Баш ќе кажуваах оти Клеверли ми е Бекам фаца. :)

А, од се најмило ми беше престврто со Сити... Легендите заминаа у пензија. За 20 години ќе чекаме на Џо ВДС. На Снајдер ако му се иде нека иде, ако не Том ќе го стигне до наредната сезона. И така и така нема салам бројка за него, треба 2ка да носе. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има на веб сајтот да изберете свои ол тајм 11 најдобри и да гласате за нив.
http://www.manutd.com/en/Greatest-Ever-United-XI/Greatest-Ever-United-XI-Articles/2011/Aug/Vote-Uniteds-Greatest-XI.aspx

Сега знам дека сигурно имам грешки зошто не ги имам гледано тие од постарата историја на Манчестер, ама колку што имам ѕирнато по документарци, филмови и лонг лив торентс, мојот избор за кој што гласав би бил:

VDS : Steve Bruce, Nemanja Vidic, Denis Irwine, Gary Neville : Duncan Edwards, Paul Scholes, Ryan Giggs, George Best : Eric Cantona, Sir Bobby Charlton

Не да има конкуренција :confused:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Има на веб сајтот да изберете свои ол тајм 11 најдобри и да гласате за нив.
http://www.manutd.com/en/Greatest-Ever-United-XI/Greatest-Ever-United-XI-Articles/2011/Aug/Vote-Uniteds-Greatest-XI.aspx

Сега знам дека сигурно имам грешки зошто не ги имам гледано тие од постарата историја на Манчестер, ама колку што имам ѕирнато по документарци, филмови и лонг лив торентс, мојот избор за кој што гласав би бил:

VDS : Steve Bruce, Nemanja Vidic, Denis Irwine, Gary Neville : Duncan Edwards, Paul Scholes, Ryan Giggs, George Best : Eric Cantona, Sir Bobby Charlton

Не да има конкуренција :confused:
Моите беа Шмајхел, Невил, Брус, Видиќ, Ирвин, Бест, Едвардс, Сколс, Гигс, Кантона, Чарлтон.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Зошто и двајцата гледам Брус пред Рио ? (n)

A

apidrone

Гостин
Веројатно не си го гледал Брус. Иначе ја слично ко нив, со тоа што мењам формација и го убацуем Рој Кин (едноставно мора да има место за него нали :D)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Брус го бивало и за давање голови во споредба со Рио плус бил поконстантен. Овој е ко тампон, една недела внатре, 3 надвор :Р :) Не велам дека Рио е лош, затоа пишав конкуренцијата е нездрава за изборов, но сепак Брус бил оној што бил клучен играч во преродбата на овој тим :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Дечки се работи за Манчестер Јунајтед, никогаш сите ние нема да сложиме дека исти 11 би ги ставиле во идеалниот тим на Јунајтед од формирањето до денес. Да има две постави би било полесно, ама вака ќе мора да одиме со оние избори кои ние ги сметаме за најдобри. Точно жално е да се изостават Кин, Денис Вајолет, Роџер Брн, Палистер, Денис Ло, Томи Тејлор, Хери Грег, Рио Фердинанд и останатите, ама па од друга страна кој би ги исфрлил Сколс, Гигс, Кантона, Чарлтон, Бест и Едвардс од идеалната 11-ка?

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Веројатно не си го гледал Брус. Иначе ја слично ко нив, со тоа што мењам формација и го убацуем Рој Кин (едноставно мора да има место за него нали :D)
Хаха.. и јас би го убацил Кин место Едвардс и во глобала тоа би требало да е тимот.. :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
za da napraish idealen tim za manchester bi ti trebalo najmalku 35 mesta u timot .... tuka se Bekam,Ronaldo,Runi,VDS od ponovata istorija ..
--- надополнето: Aug 12, 2011 8:30 PM ---
http://apps.facebook.com/manutdapp/
КОЛКУ ДА ИМАТЕ ДРЕС ОД МУ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom