Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Ќе може ли некој по ПП да ми прати линк, торент за оној документероцот од Бибиси?
-Фала однапред!:)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Браќа и сестро :)) чекајте 2 да си знајте :))

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Ќе може ли некој по ПП да ми прати линк, торент за оној документероцот од Бибиси?
-Фала однапред!:)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Браќа и сестро :)) чекајте 2 да си знајте :))
junajted 2011?so busby babes?eve ti,ako barash od drug samo kazi :)
http://zamunda.net/details.php?id=260756

--- надополнето ---

За со Шалке имав одлично чувство дека ќе дадеме 2+ голови, сега за со Арсенал пак како нешто да ми кажува дека ќе биде исто :)
tolku od arsenal ... chelsea im ja pregazija poslednata nadez :) taka da nasi se .... a giggs ke odmara , nani and valencia are the mighty wings

--- надополнето ---

Составот на Манчестер Јунајтед против Арсенал

G

Gray Foxx

Гостин
Поздрав до Дено, тој уште пред 2-3 недели пиша, а јас се согласив дека Модриќ е многу подобар и покорисен од Бејл кога правевме муабет за изборот за најдобар играч во ПЛ и испадна по неговото(нашето)! Секоја чест, сигурно Ферги не читал некаде :pipi:
Пеер од Ноември нааму трубам за детево. Не вреѓај. :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Пеер од Ноември нааму трубам за детево. Не вреѓај. :)
Знам пеер, и јас од лани му фрлив око, само пишав за на темата за ПЛ што дискутиравме! Посвежо е и можат да проверат дека е така :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај и вие сеа не тапацирајте, јас од последниот летен трансфер период :icon_lol: Шала, ама баш сега ми се прави меракот кога сите пекаа за Герет Фејл да го земел Ферги и ги разубедував дека сирото само ко брз зајак е, сфаќаат дури последниов период дека такви ко него во младинската школа ги имаме со лопата да ги ринеш. А по ова дека Ферги гласал за Модриќ за фудбалер на годината, јасно ми е дека е загреан за него да го земе, 5 пати подобар и од Ешли Јанг. Тој и Де Геа, да се вратат Велбек, Клеверли, Македа и шибаме кон 20ка :icon_lol:
Само овие од Тотенхем сигурно би сакале играч да им се прати освен сумата, ако ви текнува за Бербатов им го дадовме и Фрејзер Кембел (што се деси со детево?).

A

apidrone

Гостин
Све ок, али голманов вришти. Хоуп Ес Еј Еф ис рајт уан мор тајм.

G

Gray Foxx

Гостин
Ај и вие сеа не тапацирајте, јас од последниот летен трансфер период :icon_lol: Шала, ама баш сега ми се прави меракот кога сите пекаа за Герет Фејл да го земел Ферги и ги разубедував дека сирото само ко брз зајак е, сфаќаат дури последниов период дека такви ко него во младинската школа ги имаме со лопата да ги ринеш. А по ова дека Ферги гласал за Модриќ за фудбалер на годината, јасно ми е дека е загреан за него да го земе, 5 пати подобар и од Ешли Јанг. Тој и Де Геа, да се вратат Велбек, Клеверли, Македа и шибаме кон 20ка :icon_lol:
Само овие од Тотенхем сигурно би сакале играч да им се прати освен сумата, ако ви текнува за Бербатов им го дадовме и Фрејзер Кембел (што се деси со детево?).
Знаев дека ке се сумљаш. :)
Повели! http://forum.kajgana.com/showthread.php?49144-Фан-Клуб-Манчестер-Јунајтед&p=3868252&viewfull=1#post3868252

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам дека и тебе ти беше желба, не сумљам у тоа :D Би вредела секоја фунта за чоечево, само мал минус му е низок што е. :)

--- надополнето ---

Не е толку лошо ко што мислев сепак, мислев крагњата огромна ќе е. :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Позајмен беше во Тотенхем, на Ливерпул мислам беше им учука 3-4 гола на еден натпревар, после го продадовме на Сандерленд и сега ракоплеска на головите на Велбек против Челзи, Арсенал, Шити.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Знам дека и тебе ти беше желба, не сумљам у тоа :D Би вредела секоја фунта за чоечево, само мал минус му е низок што е. :)

--- надополнето ---

Не е толку лошо ко што мислев сепак, мислев крагњата огромна ќе е. :)
novite dresovi?neka dodat use nekoe detalce :)

--- надополнето ---

e btw dajte nekoj link od pesnici za United ... na youtube ima nekolku a glory glory i there's only one united gi ima edno 100 pati... :$

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Забрането е торенти дечки, праќајте си по ПП такви работи :)

Среќен роденден О`Шеј светски најсестрано играчиште наше, кој те вреѓа тебе си вреѓа фамилија :icon_lol:

Има милион моменти што не треба да ти се заборават ама овие се најважни :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Среќен нека му биде Роденденот...иначе ја би гласал за овај :)

Kajgana Shop

На врв Bottom