Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
ДЕНЕСКА СИТЕ ИЗИГРАЈА ПЕРФЕКТНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕМА ШО ДА КОМЕНТИРАМ ФАЗЛА!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Peter Morrison, football agent: "I know the papers have already suggested this but I can confirm that #mufc will indeed make a move for Wesley Sneijder in the summer"

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Честито победа дечки,супер изиграно.Мелење до крај.
Ве сакам:back:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.599
Поени од реакции
6.368
There are no United players in danger of missing the second leg should they get booked tonight.

Добра вест.
А и денес изиграа максимално коректно што за финалето не е никој загрозен освен Фабио.
Знаејќи каква војна ке има меѓу Реал и Барса не сум сигурен дека и тие ќе бидат со ФУЛ ОПРЕМА :)
ПС: ЧЕСТИТО ФИНАЛЕ ;)

G

Gray Foxx

Гостин
aj sea da ve vidam pljukajte po carrick ... megju najdobrite beshe ... Michael Carrick 112 passes,98 successful
100 nula trebase da gi tepame!!
Cestito Finale :D
Баш за Керик се чудев дали добил некој убер блоуџаб од две близначки шо игра вака последниве 4-5 утакмици. :)
Стварно секоја чест на Серот како во прав момент го внесува Јунајтед во страшна форма...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честитки на победата се гледаме во финале.

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Прекрасна игра, доминантни во играта. Нека ни е честито победата.

пс. Моментот кога Раул му го побара дресот на Гигс :vozbud: (некој ако најде нека ја постира)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
11.42 km covered as well, the most in the team. За Керик, изгледа специјална мотивација има во ЛШ :)

Хаахаха, Гери Невил ќе биде на ОТ за реваншот, и на еден форум еден член постира замислете го Гери на Енфилд следната година, ќе биде како во The Gangs of New York :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прекрасна игра, доминантни во играта. Нека ни е честито победата.

пс. Моментот кога Раул му го побара дресот на Гигс :vozbud: (некој ако најде нека ја постира)

Го облече дури :Р

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
http://lets-kickoff.blogspot.com/

Момци на првото видео кога Гигс му ја протна , Нојер се обиде да го зграпчи за нога или мене така ми се чини ? :raz: :pos:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
^Слаби рефлекси покажа во ситуацијата, кога Гигс му избега 3 метри тогаш реагираше. :pos:

Честито трето финале за 4 години, да ни се множат и финалињата, а и титулите! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom