Дечкото има голови колку Гарначо, Хојлунд и Амад заедно, во тим кој е пред испаѓање. Сметај дека со платите Јунајтед што сака да ги дава, Ѓокереш и Осимен ке бараат над 350.000 неделно, затоа што и на двајцата им е последен богат договор.
Имаше анализа дека е играч кој игра по терк на Аморим, но и дека има сегменти од играта во кои ке мора да се подобри.
Ова од типот, од дете сум навивал за Јунајтед.
Мора да скројат приказна.
А за Делап ми е страв, да не биде како Бруно, цела кариера со еден трофеј.
Дечкото е малку копачки настроен, ама доста е од примадони!
Нас ни треба расен голгетер, искусен. Преку глава од неискалемени пилиштарци. Делап, ќе свиткаме опаш со него.Ми мириса на новиот Chris Wood у најава. Дај боже да грешам, али мене лично не ми се допаѓа ваков профил на играч следна сезона да биде прв шпиц.
Ако играат паметно како со Де Лихт и Мазруаи добар фри транфер би бил Јонатан Дејвид, откако е дојден во Европа(Белгија и Франција) последниве 5 сезони не е под 20 гола по сезона, а и е баш во тие години(25-30) кога напаѓачите даваат највеќе голови.
Сите го сакат Гјокереш ама да се дадат 100м за него и да флупне кај нас, не знам како би го издржиле финансиски поготово кога ни требаат повеќе засилувања.
Од скапиве играчи мене ми е сон Вирц од Леверкузен, најталениран е од германциве, креира и дава голови а и би се вклопил одлично во системов на Аморим ама тешко да видиме вакво засилување на наредниве 5/6 години со плановите за нов стадион.
Ако играат паметно како со Де Лихт и Мазруаи добар фри транфер би бил Јонатан Дејвид, откако е дојден во Европа(Белгија и Франција) последниве 5 сезони не е под 20 гола по сезона, а и е баш во тие години(25-30) кога напаѓачите даваат највеќе голови.
Сите го сакат Гјокереш ама да се дадат 100м за него и да флупне кај нас, не знам како би го издржиле финансиски поготово кога ни требаат повеќе засилувања.
Од скапиве играчи мене ми е сон Вирц од Леверкузен, најталениран е од германциве, креира и дава голови а и би се вклопил одлично во системов на Аморим ама тешко да видиме вакво засилување на наредниве 5/6 години со плановите за нов стадион.
Треба еднаш да се седне и трезвено да се расуди. Толку топ трансфери и освен Бруно ниеден ни 10% од очекуваното.
Мене трансферот на Мазрауи ми е топ, де Лихт јок.
Гјокереш прошета пола Европа, додека да кликне во Спортинг, никаква гаранција дека нема да биде бетер од Хојлунд.
Јас Делап и Зиркзе ги гледам како добар пар, Аморим сигурно не.
Прашањето на бекови исто, Доргу и Далот се добри за Евертон, ама за Јунајтед тешко. Централни дефанзивци? Е тури му пепел кога Хари ти е најдобар избор.
Ако го продадат Маину, ќе си оди натаму иде, со одењето на Ериксен и Касемиро, кој ќе игра таму?
Накратко, тотална реконструкција, по којзнае кој пат!
Хојлунд и со рака да му дозволат нема да даде гол. Толку е во минус со форма.
Автоматски споено мислење:
Треба еднаш да се седне и трезвено да се расуди. Толку топ трансфери и освен Бруно ниеден ни 10% од очекуваното.
Мене трансферот на Мазрауи ми е топ, де Лихт јок.
Гјокереш прошета пола Европа, додека да кликне во Спортинг, никаква гаранција дека нема да биде бетер од Хојлунд.
Јас Делап и Зиркзе ги гледам како добар пар, Аморим сигурно не.
Прашањето на бекови исто, Доргу и Далот се добри за Евертон, ама за Јунајтед тешко. Централни дефанзивци? Е тури му пепел кога Хари ти е најдобар избор.
Ако го продадат Маину, ќе си оди натаму иде, со одењето на Ериксен и Касемиро, кој ќе игра таму? Накратко, тотална реконструкција, по којзнае кој пат!
Абе кога немаш пари играш со тоа што имаш. Нек се врати Амад, нек се врати оној Хејвн. Нек си одат рековалесцентните и Касемиро Ериксен и Гарначо. Нек се донесе нешто просперитетно. И терај од тука надаље. Нема пари за супер ѕвезди, умре тоа време. Додека не фатиме титула или две три години за ред топ 4, нема супер ѕвезди.
Абе кога немаш пари играш со тоа што имаш. Нек се врати Амад, нек се врати оној Хејвн. Нек си одат рековалесцентните и Касемиро Ериксен и Гарначо. Нек се донесе нешто просперитетно. И терај од тука надаље. Нема пари за супер ѕвезди, умре тоа време. Додека не фатиме титула или две три години за ред топ 4, нема супер ѕвезди.
Нам ни треба докажан голгетер и зад него добра десетка налик Куња , но да се дадат сега големи пари а касата празна неверувам дека ќе се случи наместо тоа ќе го земем Делап и овој од Аталанта Едерсон и тоа ќе биде, другото ќе е молење да останат здрави Шо и Маунт .
Nemanja Matic: “Onana said they’re way better than us? When you are one of the worst goalkeepers in Man United history, you need to take care what you’re talking about”.
“If it was Van der Sar, Schmeichel or de Gea saying that, ok… but Onana, he’s one of the worst”.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.