Ne be slucajno e sto site ova go vikaat. Tek kje iskacaat stvari na videlina za bratot, ama eve spored strucnjaci ubavo im pravel erik sto gi trcal po 100km na trening pa posle se cudea sto ko utepani bea na utakmici ili mislat deka igraci ne mozat da trcaat
Ne znam zaso tolku imas zelba da se nategas okolu rashford, i sekoj pat koga kazuvas nesto lupas nekoja glupost kako ova
Nema sto da pravam muabet sega, uredu e, sfativme deka veke si go otpisal, ne mozel da trca baven bil i sakas da si odi, mozes da ostavis drugi na raat da veruvaat deka uste ima kvaliteten igrac tamu, i deka vo ovaa formacija na Amorim moze da bide starter. Ne mi vrakaj samo i ti deka se nadevas deka ke se opravi
Za ova so Morsy iskreno ne mi teknuva, ne ni pamtam deka imalo takva situacija. Gi pamtam ovie situacii zatoa
Dodusa na prviot klip mozese da produzi levo mesto da menja strana ama sepak ke bese sam, a imase uste 1-2 momenti vo prvo kaj sto bruno mislam ne mu podade a ke bese sam so golman. Toa sto go izvadi vo 60ta bese zasluzeno i ocekuvano, ne e rashford spic, a i ocekuvam mnogu rotacija i site da go jadat vo 60ta nasproti ten hag sto cekase do 85ta za da napravi promena de ligt - evans
a da i ova ke go ignorirame istotaka
pred da se macite da barate brojki samo 60tina minuti povekje ima rash, i duplo pomalku golovi od penali.