Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.070
Поени од реакции
1.556
Ако успее Аморим а се надевам да успее на овој тим фали лев бек да речеме како потполно здрав Шо, десно 'крило', висококвалитетен фудбалер на местото на Бруно и терање на клоци Дало, Маласија, а продавање на Бруно и Гарначо. Со нивните пари да се земе поткрепа универзал промет налик ѕверов Мазрауи. Просто ко грав.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.564
Nakrajot gi napolnivme gakjite ama odlicna tekma u glavnom, gi dominiravme 90% od utakmicata i on another day ne gi primame tie glupi golovi posto malacia nema da igra i lisandro ke bide naviknat na pozicijata povekje. Imavme kontrola od pocetok do kraj, 72% posed, 5 ogromni sansi 3 od niv promaseni od garnacho sto ednostavno ne e dovolno dobro i mislam deka permanentno vo bitni utakmici ke bide ili premesten na wing back ili ke se izbacuva od klupa. Hojlund FANTASTIC, ke si ja zacementira taa #9 pozicija definitivno i kje prekine muabetov deka ne sme znaele golovi da davame. Bruno mi e malku cuden, ne znam bas kaj mu e najdobra pozicija vo taktikava..Ugarte MASHINA. Kakov pressing monster imame. Mount dobro poluvreme i nekoja minuta. Rashy sansata ne si ja iskoristi ama imase dobri potezi kako na pr sansata za garnacho amad sto ja napravi od nego izleze. Vo forma i samouveren rashford dava gol od taa pozicija 10/10 pati. Da ne go zaboravam nikako MAZ. Mozat da ucat cel tim od nego bukvalno, standardot go digna za site i im pokazuva kako treba da se igra, sekoja utakmica 10/10, sekoja cest. Dalot na dr strana, pak haoticno ne mi se svigjase, mozebi ke se uklopi so tek na vreme ama denes nisto isto ko prethodnata so ipswich. Onana isto, vadenje od gomna pak so nenormalni odbrani...lowkey izlaga odlicno zasiluvanje.
Vo globala mi se svigjase toa sto go vidov, ima idea ima plan ima nekoj identitet kon sto se stremime so Amorim i stalno mi se vrakjaat muabetite sto gi kazuvase "Its our way and we re going to do it, there is no second way" "We're going to risk and suffer this season" i so utakmicava ubavo se vide bukvalno sto mislese so toa. Igracive ne se uigrani vo ovoj stil, i ke im treba vreme da se naviknat, do togas ke se pravat greski ko denes i toa e toa. Ineos nema da se otkazuva od nego posto ova e niven appointment, ke si dobie dovolno vreme da go implementira ova.

GdgSniSXIAAW17W.jpeg

Za vo nedela bi pocnal so:

Onana
Maz De Ligt Shaw
Amad Ugarte Bruno Garna
Mount Rashy
Hojlund

UTFR :gjavol:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.406
Поени од реакции
7.707
Интересни напаѓачки комбинации, брз проток на топка, Хојлунд на листата на стрелци. Да ги видиме со поквалитетен противник.

Ветувачки.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
472
Поени од реакции
666
Мазрауи мислам дека секој меч до сега го одигра од почеток до крај,феноменален,милслам дека треба малку да се ротира,за да не настане некоја повреда,или да прегори, страшен играч.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.434
Поени од реакции
11.353
Ne be slucajno e sto site ova go vikaat. Tek kje iskacaat stvari na videlina za bratot, ama eve spored strucnjaci ubavo im pravel erik sto gi trcal po 100km na trening pa posle se cudea sto ko utepani bea na utakmici ili mislat deka igraci ne mozat da trcaat :icon_lol:

Ne znam zaso tolku imas zelba da se nategas okolu rashford, i sekoj pat koga kazuvas nesto lupas nekoja glupost kako ova :D Nema sto da pravam muabet sega, uredu e, sfativme deka veke si go otpisal, ne mozel da trca baven bil i sakas da si odi, mozes da ostavis drugi na raat da veruvaat deka uste ima kvaliteten igrac tamu, i deka vo ovaa formacija na Amorim moze da bide starter. Ne mi vrakaj samo i ti deka se nadevas deka ke se opravi :D
Za ova so Morsy iskreno ne mi teknuva, ne ni pamtam deka imalo takva situacija. Gi pamtam ovie situacii zatoa :D

Dodusa na prviot klip mozese da produzi levo mesto da menja strana ama sepak ke bese sam, a imase uste 1-2 momenti vo prvo kaj sto bruno mislam ne mu podade a ke bese sam so golman. Toa sto go izvadi vo 60ta bese zasluzeno i ocekuvano, ne e rashford spic, a i ocekuvam mnogu rotacija i site da go jadat vo 60ta nasproti ten hag sto cekase do 85ta za da napravi promena de ligt - evans :D

a da i ova ke go ignorirame istotaka :love: pred da se macite da barate brojki samo 60tina minuti povekje ima rash, i duplo pomalku golovi od penali.
Раш - 85 голови во 284 утакмици во шериод од 10 сезони
Хазар - 85 во 184 утакмици во период од 6 сезони
А бе тука негде се

Член од
14 април 2012
Мислења
32.567
Поени од реакции
66.228
Иста ваква ситуација имаше и Маунт кога можеше на тацна да му намести на Антони.
Маунт извади квалитетен шут, за разлика од Гарначо. Многу работа има кај него, но она што ми дава надеж е што има некој глуп инает, одново и одново да го напаѓа бекот, и што не губи надеж дека еднаш ке му помине.

Ни требаат повеќе вакви играчи а помалку примадони и плачковци.
Ех, имаме играчи кои нема да ги именувам, штом ги сменат од лево на десно крило, не постојат на мечот. Други се фаќаат за глава. Ама не би да ми кажат дека ги хејтам.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.631
Поени од реакции
5.352
Иста ваква ситуација имаше и Маунт кога можеше на тацна да му намести на Антони.
Ни јас не би му подал на Антони а не па професионален играч како Маунт

Kajgana Shop

На врв Bottom