Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.799
Поени од реакции
11.400
Derbi na sezonata za nas, a za govnava mozhnost da ne izmochaat.
Ochekuvam maksimalna zalozhba i ginenje na teren denes. Ten hag nemoj da poseresh so taktika, jebachu te.
Ajde momci pokazhete muda!

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
434
Може до вечност да се расправаме. Кариерата во Јунајтед му ја заврши жена му, во моментот кога се решила расправиите по дома да ги снима и документира.

Штом тоа излезе во јавност, во вакво време во кое огромни корпорации кои се спонзори на Јунајтед, мора да се WOKE ориентирани, се знаеше дека нема веќе место за него во Јунајтед, и дека клубот ке мора да мисли на приходите прво. Клубот екстра лошо ја изменаџира целата ситуација со него, неспособни.

Видно ме интересира кој голем клуб би загризал за Гринвуд, со оглед на багажот што го носи, и дали забот на времето ке си го направи своето.
Има големи шанси да спука 25+ гола сезонава па после тоа следна дестинација ќе му биде или ПСЖ или некој од италијанциве оти нив ги боли за багажот.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
598
Поени од реакции
499
Моја оценка за преодниот рок, и предвидување за тековната сезона.

Ќе почнам од заминувањата:

Варан, Марсијал- кога беа здрави можеше да помогнат но тоа беше многу ретко, заслужено си отидоа.
Санчо, Дони- немаше иднина за нив во клубот исто заслужено.
Гринвуд, Скот- деца на клубот, Гринвуд сам си ја запечати судбината во Јунајтед, Скот колку и да го сака Јунајтед, сепак е лимитиран играч и мислам дека ова беше најдобар избор и за него и за тимот.
Имаше уште неколку заминувања, според мене ниеден играч по кој би требало да жалиме.

Има уште многу ѓубре во тимот, но стартот е ветувачки па излезните трансфери би ги оценил 9.5/10.

Влезни трансфери:
Јоро- имам големи очекувања од него, се надевам дека ке остане здрав, мислам дека може да биде играчиште.
Де Лигхт и Мазрауи, мое мислење е дека се играчи за ротација и ништо повеке, се надевам ке ме демантираат.
Зиркзе- искрено мислам дека ова ке е најлошиот трансфер ова лето, нема дефинирана позиција и многу ме потсеќа на трансферот на Маунт.
Угарте- би требало да биде подобар од Скот, но не сум сигурен дека би бил добра замена за Каземиро од пред две сезони.

Се на се, трансфери со кои тимот изгледа подобро од минатата сезона но треба уште работа. Влезни трансфери 6/10.

Севкупна оценка за трансфер периодот 7.5/10.

За новата сезона мислам на сите ни е јасно дека првите две позиции се недостижни, очекувам тука да бидат Сити и Арсенал.

Нашиот тим е некаде за од 3-6 место, ако му тргни на Ливерпул со новиот менаџер би рекол 4-6.

На Тен Хаг и играчите е да покажат дека можат повеке од тоа. Се надевам на сезона без повреди и конечно да почнеме да играме добар фудбал.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
Онана
Мазрауи Де Лихт Лича Дало
Коби Касемиро
Гарначо Бруно Раши
Зиркзе

лагано 2:0 победа... Де Лихт и Зиркзе стрелци

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.732
Поени од реакции
22.727
Онана
Мазрауи Де Лихт Лича Дало
Коби Касемиро
Гарначо Бруно Раши
Зиркзе

лагано 2:0 победа... Де Лихт и Зиркзе стрелци

Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Аман од тој Раши па макар и 1000 голови да даде , неможам да го поднесам,како бе никој не се залета за него летово да се оттарасиме и од него .Племе .

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.247
Леле пак ќе играме со 10 фудбалери + Раши...

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Само да не се избрукаме. Мој тип, 1:1.
Автоматски споено мислење:

Ја гледам клупава и пак сме мизерија. Буквално една повреда на Мајно/ Каземиро не дели од ситуација да нема кој да игра. Да, ќе се вклучи и Угарте тука, ама на пеколнава сезона што не очекува, едноставно немаме ростер тоа да го издржи.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom