Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Ama da bese grinvud a a? ama ne e ovoj rajan fiks proliv dosaden ej sve isto u krug bog da cuva
Berbatov shto go izberkal Vardar.. sigurno i Zirkze pi go izbrkale od ovde.Ѕиркзе од ова малку шо го видовме вечерва на кој ве потсеќа?? делува како флегма, незаинтересирано, како да се влече по терен, одлична техника...
Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Mене ми делува како некој кој игра фудбал од забава, онака, како на плажа, без да се замара, без да се поти. До голот не го ни видов, не ни играше пресинг, и делуваше дека играме со играч помалку. Ама, мајсторски го боцна, а тоа на крајот се брои.Ѕиркзе од ова малку шо го видовме вечерва на кој ве потсеќа?? делува како флегма, незаинтересирано, како да се влече по терен, одлична техника...
Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Ќе дојде Угарте да ја поткрепи средината . Јасно е дека не може ни Каземиро ни па Мајно да се стартери секоја утакмица. Али вака ми се допаѓа средината, нормално со тоа што Фернандеш би се вратил наместо Маунт, а напред Хојлунд + Зиркзе, би имале многу добар напад. И нормално, Рашфорд АУТ!Сезоната зависи од формата на Касемиро и повредите на тимот.
Лани загубивме многу натпревари заради тоа што Мартинез беше цела сезона повреден. Многу е битен за тимот, како во изнесувањето на топката, така и во дефанзива.
Мазрауи беше одличен и се надевам така ќе продолжи.