- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.549
- Поени од реакции
- 8.128
Man United Starting Line Up Against Wigan : Lindegaard, Smalling, Jones, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Nani, Rooney, Welbeck
Подобро Погба или Морисон да добиеја шанса од ова дрвото. Сега ќе шутира од 40-50 метра 20 пати и ќе даде еден гол. Гледам Линдегард почна да добива шанса што ми е милоЗначи Керик ќе игра стопер, грешен е составот. И да, повреден е Јанг, аман, крварење има, го видовте како куца против Фулам.
Lindegaard Valencia Carrick Evans Evra Park Gibson Giggs Nani Chicharito Berbatov.
Subs, De Gea, Rooney, Welbeck, Rafael, Diouf, Macheda, Fryers
Ако не победеиме денес ти си кривЈас па 1 и 4+ ја пишав... Мислам оти нема шанса да победиме убедливо... Ем некако ми стои како да ги потценија овие Виган, но сепак овој тим би бил доволен за победа... (не убедлива како што очекував кога уплаќав спортска)...
btw. Да ве потсетам дека со Бенфика ја имав 1, со Стоук 2 и двете испаднаа Х.. -.-
Наравоучение-секогаш играј ја или х или да изгуби Јунатед!Јас па 1 и 4+ ја пишав... Мислам оти нема шанса да победиме убедливо... Ем некако ми стои како да ги потценија овие Виган, но сепак овој тим би бил доволен за победа... (не убедлива како што очекував кога уплаќав спортска)...
btw. Да ве потсетам дека со Бенфика ја имав 1, со Стоук 2 и двете испаднаа Х.. -.-