Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
forum.wiziwig.eu, еве уште од сега и саат пред почеток ќе има 50 линка, од нив на еден сигурно нема да сецка. Ако имаш поспор компјутер, ондак нека ти седи упален само сопкастот или браусерот, не пали свашта и нема да сецка.
Имам неограничен интернет , ама пак ко че пуштам така линкче ми стојат уште 5 други прозрчина изгледа до то че да е... фала иначе .. ;)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ај утре кажи дали ќе успееш во намерата :)
Тешко дека ќе успеам,при крај ми е нетот ако ми сецка утре ќе издржам некако репризата да ја гледам...Дај боже да имам доволно колку за натпреваров да го гледам ништо друго не ми треба,не жалам мегабајти/гб кога е во прашање јунајтед:D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
Ако фаќате бугарскиве Нова Тв, Дилема...сигурно ќе не даваат нас.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
Па маме му е**м прееска видов реклама на спорт клуб за утре 16.00 Театарот на соништата, Манчестер против некои си виган таму.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Па маме му е**м прееска видов реклама на спорт клуб за утре 16.00 Театарот на соништата, Манчестер против некои си виган таму.
Sportklub PRIME :)
16:00 Premier League: Manchester United – Wigan DIREKTNO

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Бачко и јас се израдував, ама после видов СпортКлуб Приме... Јас ги имам СпортКлуб и СпортКлуб+, така да стримчиња му е мајката :D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
Бачко и јас се израдував, ама после видов СпортКлуб Приме... Јас ги имам СпортКлуб и СпортКлуб+, така да стримчиња му е мајката :D
Педерска работа сеа еј стримови на крај на месец...значи утре да се јавам во кабелска да им се дерам да го вратат/пуштат приме :icon_lol: не ни го имам тој канал, ама може да упали и така е глупа диспечерката.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Педерска работа сеа еј стримови на крај на месец...значи утре да се јавам во кабелска да им се дерам да го вратат/пуштат приме :icon_lol: не ни го имам тој канал, ама може да упали и така е глупа диспечерката.
Жртвувај и се :icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Денес играме со статалните пациенти Виган очекувам лесна победа со брз гол после се ќе е полесно како со КПР и Фулам
........Between the 2 teams
Manchester United..............Wigan Athletic
.............12...............Pld.............12
.............12................W...............0
...............0................D...............0
...............0................L..............12
.............37................F................4
...............4................A..............37
.............36...............PTS..............0

Last 5 Premier League Results

Manchester United (13 points from 15)

Manchester United 1-1 Newcastle United
Aston Villa 0-1 Manchester United
Manchester United 4-1 Wolverhampton Wanderers
Queens Park Rangers 0-2 Manchester United
Fulham 0-5 Manchester United

Wigan Athletic (8 points from 15)

Sunderland 1-2 Wigan Athletic
Wigan Athletic 0-4 Arsenal
West Bromwich Albion 1-2 Wigan Athletic
Wigan Athletic 1-1 Chelsea
Wigan Athletic 0-0 Liverpool
Јас би сакал со овој да излезме
----------------------------de gea-------------------

rafael-----------smalling--------------evans-------evra

valencia----------carrick--------------pogba------nani

----------------rooney-----------berbatov---------

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Тешко дека ќе успеам,при крај ми е нетот ако ми сецка утре ќе издржам некако репризата да ја гледам...Дај боже да имам доволно колку за натпреваров да го гледам ништо друго не ми треба,не жалам мегабајти/гб кога е во прашање јунајтед:D
Шо се секираш, јас само првите 2 недели од месецот гледам утакмици со добар нет. Со истрошен нет разбркај низ тие со по 100-200кб-пс. И обично наоѓам некој што нема да ми кочи. Секако не отварај други прозори.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Вели Велс го сакаат Гигс како селектор на нивната репрезентација (по смртта на Спид нели)
Тешко дека ке биде. Едно што очекуваме да потпише нов договор на уште една година со клубов, а и верувам дека доколку би се впуштил во менаџерските води, би сакал прво да почне во клубот наш нешто, еве како Оле, Пол и то :)

Kajgana Shop

На врв Bottom