- Член од
- 21 март 2015
- Мислења
- 1.274
- Поени од реакции
- 1.162
А и сам знаеш дека е идиотДоколку се остварат и овие 2-3 трансфери ова лето, треба тежок идиот да е да замини.
А и сам знаеш дека е идиотДоколку се остварат и овие 2-3 трансфери ова лето, треба тежок идиот да е да замини.
Што побргу и што подалеку.ППС: Очекувам Погба да замине.
Од кај ги наоѓате овие шпекулации? Ако не се логирам на форумов ни со копање на Твитер нема да можам да ги најдам.Анчелоти го барал Дони на позајмица, со право на откуп наредна година, во замена за Варан
Да се покажа у чемпионшип ама не знаеме дали го бива за премиер лига нека оди на позајмица во премиер лига па ќе видиме со малиот а овака Камавинга е многу подобар и од Фред а не па од Гарнер.Јас искрено би сакал Гарнер да го видам во прв тим сезонава, ако веќе го купуваат Калабанга нека му дадат шанса и на нашево дете.
Игра у послаба лига од другите али на 18 години разбива детето прав потег е да се доведе и да не се покаже за 30/35 мил вреди да се ризикува.
Има играно и холдинг и во за Рен и за Франција.Не е овој бокс ту бокс? Мене повеќе ми личи ко замена за Погба него ли за дмф.
Во случај да замини Погба, парите што ќе се земат да се реинвестират одма во салам ДМФ + овој, би била ок покриена средината.Не е овој бокс ту бокс? Мене повеќе ми личи ко замена за Погба него ли за дмф.
Керик и Флечер ке се погрижат за тоа, само нека го земат нашитеКамавинга е сеуште недефиниран во однос на позиција, подеднакво добро ги извршува обврските за box-to-box или holding midfilder. Квалитетите му се големи, идејата со него е да го моделираат постепено.