Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.281
Уште Енглезиве да отпаднат во Вторник и на коњ сме. Ќе го официјализираат Санчо, ќе продужат да бркаат друга трансфер работа итн.

Ова го толкувам дека добиле корпа од Погба за нов договор и ќе го заменуваат со Камавинга, од причина што идната година му истекува договорот на него - ако сакале, можеле да почекаат и да го земат за беспари, но така би биле без 2 играчи во средината.
Проблем е што се вртат сериозни екипи за него (Реал Мадрид е/беше најзагреан) + малиот сака у Франција да остане т.е. да оди во ПСЖ. Оле го гледа како one for the future, не би бил прва карика од почеток и би имал полесна транзиција, а Дони би добил поголема шанса
За трансфер на Рајс се мали шансите за оваа година, идната евентуално.

ПС: Фајтот меѓу Шо и Мурињо продолжува :icon_mrgr: Кејф ми е што не попушта Шо, умрениов мислеше дека нема да му реагира.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.928
Поени од реакции
67.626
Уште Енглезиве да отпаднат во Вторник и на коњ сме. Ќе го официјализираат Санчо, ќе продужат да бркаат друга трансфер работа итн.

Ова го толкувам дека добиле корпа од Погба за нов договор и ќе го заменуваат со Камавинга, од причина што идната година му истекува договорот на него - ако сакале, можеле да почекаат и да го земат за беспари, но така би биле без 2 играчи во средината.
Проблем е што се вртат сериозни екипи за него (Реал Мадрид е/беше најзагреан) + малиот сака у Франција да остане т.е. да оди во ПСЖ. Оле го гледа како one for the future, не би бил прва карика од почеток и би имал полесна транзиција, а Дони би добил поголема шанса
За трансфер на Рајс се мали шансите за оваа година, идната евентуално.

ПС: Фајтот меѓу Шо и Мурињо продолжува :icon_mrgr: Кејф ми е што не попушта Шо, умрениов мислеше дека нема да му реагира.
Се надевам дека ке знаат кога да пресечат со Погба, дали останува и си иде на фри, или ке го продаваат летово. Ако си иде преку лето, ке му земат некоја ситна пара, зашто сите знаат дека наредна година ке си иде на фри.

Лоша позиција за Јунајтед, како и да завртиш. Делува дека сака да иде, а никој не сака да плати трансфер сума за него.

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.660
Поени од реакции
11.733
Се надевам дека ке знаат кога да пресечат со Погба, дали останува и си иде на фри, или ке го продаваат летово. Ако си иде преку лето, ке му земат некоја ситна пара, зашто сите знаат дека наредна година ке си иде на фри.

Лоша позиција за Јунајтед, како и да завртиш. Делува дека сака да иде, а никој не сака да плати трансфер сума за него.
јас мислам па дека има кој да плати ама он и свињата нема да сакаат за да си натовари добра плата плус провизија
а Јунајтед треба што поскоро да го исчисти тој кансер од клубот

Sent from my iPhone using Tapatalk

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.943
Поени од реакции
10.251
Ако веќе се продава Марсијал, сигурно ке се носи нов шпиц, а Чехот е интересен играч
Холдинг мидфилдер, централен бек и десно крило се приоритетите што мора да се подполнат со подобри играчи од што имаме а после нека се размислува за друго.
Плус од кај знаеме дека сака Оле да го продаде Марсијал и онака им дава преголема минутажа на милениците.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ситуацијата со Камавинга изгледа на билдање интерес/ургентност кај ПСЖ. Сите информации доаѓаат од Франција (новинари и агентот), малиот сака да оди во ПСЖ и веројатно се користи ситуацијата да се изработи трансфер (во ПСЖ). Не дека имам нешто против да дојде во Јунајтед. Ама ми мириса на пласирани сценарија.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.744
Поени од реакции
8.469
Мене додека Оле е тренер и Мбапе да го земат не би ме возбудило.
Оти сакаш Мурџо да се врати, да креира игра?
Автоматски споено мислење:

Гледаш како игра или да кажеш нешто само?
Шик има историја, не е од вчера! Имаше проблеми и со срцето мислам додека со Рома се онадеа!
Автоматски споено мислење:

Ситуацијата со Камавинга изгледа на билдање интерес/ургентност кај ПСЖ. Сите информации доаѓаат од Франција (новинари и агентот), малиот сака да оди во ПСЖ и веројатно се користи ситуацијата да се изработи трансфер (во ПСЖ). Не дека имам нешто против да дојде во Јунајтед. Ама ми мириса на пласирани сценарија.
Може да е така, па и да е МУ не добива и не губи ништо од муабетите! Дечкото не е материјал за прв тим на Јунајтед, бар за оваа и следната сезона. Кога почнаа да го пуштаат во игра во Рен, прва помисла ми беше недај боже овој да ти игра во тимот за кој навиваш :D Слаб, тенок, патарушка и метла на главата, сум се цепел од смешки и глеј марфи, го поврзуваат со нас:facepalm:
Инаку, од појавувањето на интерес на Реал цената му скокна УПМ. За 10 милиончиќи е поефтин од Грилиш, луда работа!

Последно уредено:
Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135

Би можел дечкото да добие некоја минутажа во престојната сезона, посебно во куповите. Има доста добар физикус, и од поголемиот дел од младите кои добија шанса на крајот од сезоната, се покажа солидно.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.943
Поени од реакции
10.251

Би можел дечкото да добие некоја минутажа во престојната сезона, посебно во куповите. Има доста добар физикус, и од поголемиот дел од младите кои добија шанса на крајот од сезоната, се покажа солидно.
Само да не го снајде исто како Брендон,Хендерсон и Туанзебе.
Има неколку ликови младинците што им треба позајмица во Премиер лигата.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Само да не го снајде исто како Брендон,Хендерсон и Туанзебе.
Има неколку ликови младинците што им треба позајмица во Премиер лигата.
Кога го гледаш вака ист Марсијал е на лик, само што не е мрза како него. :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.943
Поени од реакции
10.251
Кога го гледаш вака ист Марсијал е на лик, само што не е мрза како него. :D
Многу го бранев Марсијал имаше талент во него ама од таа мрза само талент остана момчето.

Kajgana Shop

На врв Bottom