Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Eдноставно нели, последните два гола беа совршенство!

Честито победа ѓаоли!

GGMU

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Значи јас не ги глеав и порничи имало :vozbud:
Ај еден хуман човек да ми фрли едно Highlights....:love:
Ко че излези одма да постира овде ;)
ИИИИ GGMU!!!

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Најдов кое полувреме да го преспијам :tapp:

Ги пишав на спортска, мораа да ме испоштуваат за на полувреме да ја фатам...

Идеме на една петарда новогодишна!

2 пати ме испоштуваа денес :pos:
Тоа е тој Јунајтед што сите го знаеме.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ај честито нека ни е пред новогодишната петарда од нашиве. Денес сите изиграа на највисоко ниво честа 10-ка а сите посебно Нани денес ме инпресионира па за џабе ли ми е капитен на фантази фудбал :). Јаде следни се Виган стални пациенти

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Ебате ироничната сезона.. Ги претепавме Болтон и Фулам на гости со петарди, на Арсенал им закачивме 8, тепавме и кај Евертон и Вила (како-така, битно тепавме), а дома од Сити примивме 6 и испаднавме од групната фаза од ЛШ.. Чудно е малку, победивме каде што немавме победено 2-3 години, а исто и претрпивме 2 големи срама.. Ајде со титула во ПЛ да ги покриеме и повторно на крај да бидеме сите среќни и задоволни... ГЛОРИ!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ме растажи фацата на Берба по постигнатиот гол, едноставно јасно е дека ги игра можеби последните минути во нашиот дрес! :(

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Многу солидна партија !
Прекрасни погодоци на Руни и Берба !

Среќна Нова...петардите почнаа порано оваа година :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.128
Поени од реакции
1.726
Абе што ви е , сигурно ќе остане барем до летото Берба.Убави голови, гледав само прво ради нетот, ама изглеа ги пропуштив главните настани.Берба и Руни класа голови.Иначе зашто Јанг го извадил во 60та, нели влезе накај 15 минута?

Џонс во аут 4 недели, има ли крај...

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Добар тим има Фулам, ама во лош тајминг играа со нас, кога сме ранети по елиминацијата од ЛШ, па се живо и диво реметиме пред нас! :icon_lol:

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
:ragestart: да ви **** судиите, ****************** све по список, ******** :ragequit:

Па добро бре, дај поарно нека ни ги казнат сите играчи отколку да дозволуваат да ни ги кршат по два - тројца на секој натпревар --- и тоа без никакви санкции против говедата копаџиски. У ПМ, да не може човек на раат да си се изнарадува на петардата. Ма кој ** *** *****, не ни можат ништо. ... Браво ѕверчиња мои, GGMU!!!!I

П.С. Фросе, sorry ама морав да се издувам :pipi:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Некаде снег некаде петарди:sneaky: Искрено не би сакал Берба да си иде,кај и да е Диуф,Македа,Овен би требало да си идат спак ќе има повреди ова она,добро би дошол против некој екипи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
SAF: "Phil Jones had an elbow to his jaw and will for X-rays. He is a concern. Rio will be out next Monday and Ashley Young for 2-3 weeks."

Луѓе уживајте за Џонс, и да скршил вилица, коска на лице, има маски и слободно може да игра со неа. Ништо страшно не е и знаете каков борец е, нема да сака да седи на клупа и да одмара. Не верувам да е скршена вилицата зошто така ќе не може А да каже.

Со оглед на формата на Нани и Валенсија, Јанг нема нешто да недостасува којзнае колку но среќа што е само 2-3 недели.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Али стартот на Џонс над Руиз пред да го напушти теренот! :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom