Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
додека донесат десно крило ке се отвори нова дупка и така во круг

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ја мислам дека натаму нема ни да пробуват да го земат Санчо.
Доста неизбалансиран тим сме па ќе видиме. Може Покетино го токмат за тренер па ќе му донесат нешто.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.761
Јас мислам дека фали уште стаорецот да го донесат, и да се комплетираме на десно крило со него.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Сега ова со Кавани е дефинтивно или има шанси да се изјалови? :semolam:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Денес патува Кавани во Манчестер за медицински. Исто и тоа детето од Пењарол е done deal мислам, како и да се викаше.

Како што кажав, јас сум ЗА Кавани, но тоа не значи дека треба да се откажат од десно крило, кое мора да се донесе до утре вечер. Исто и еден дефанзивец, било тоа стопер или лев бек.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.874
Поени од реакции
10.164
Денес патува Кавани во Манчестер за медицински. Исто и тоа детето од Пењарол е done deal мислам, како и да се викаше.

Како што кажав, јас сум ЗА Кавани, но тоа не значи дека треба да се откажат од десно крило, кое мора да се донесе до утре вечер. Исто и еден дефанзивец, било тоа стопер или лев бек.
За детето Фабрицио не пиша дека е постигнат договор има ли крединилен извор.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.587
Поени од реакции
8.224
За детето Фабрицио не пиша дека е постигнат договор има ли крединилен извор.
Не треба договор, има клаузула од 10м евра која сме ја активирале.Наводно денес требало у неговата држава да помине лекарски прегледи.Инаку малиот игра десно крило, 18год, деснак, брз со добар дриблинг.Од тие што го гледале, читам дека бил голем талент.Можно е да го видиме во прв тим годинава.

Kajgana Shop

На врв Bottom