- Член од
- 21 март 2015
- Мислења
- 1.274
- Поени од реакции
- 1.162
Мене кога е трансфер период клубот ми скурчува, со неспособноста на тие што го водатСкурчи веќе трансфер сагава со Санчо.
Мене кога е трансфер период клубот ми скурчува, со неспособноста на тие што го водатСкурчи веќе трансфер сагава со Санчо.
Абе кујзне што се дешава со ваквите трансфери. Исто и Интер има проблем да го регистрира Видал доека не си отиде еден од Годин или Кандрева, да се отворело простор таму за платата да се пријави што ти ја знам.Да, мене ми е смешно кога ќе напишат дека се ценкале за 20 милиони, на сума од 120 милиони, кога на тоа детето од Партизан беа потрошени десетина милиони.
Мене вакви трансфери ми се враќање услуги дали кон одреден клуб или кон агент. Пример - земи го овој и наредно лето ќе ти помогнам да го земеш оној или пак го зеде лани Петко, сега мораш да го земеш Станко. Типичен пример е трансферот на Бебе, сите знаат дека тоа беше провизија за Мендеш за претходни трансфери ама пред закон се е во ред и не можеш ништо да направиш.Абе кујзне што се дешава со ваквите трансфери. Исто и Интер има проблем да го регистрира Видал доека не си отиде еден од Годин или Кандрева, да се отворело простор таму за платата да се пријави што ти ја знам.
А од друга страна купува некој Даријан Малеш од Луцерн за 4 милиони евра, еден грк не знам за колку пари и плус ќе го враќа Пинамонти од Џенова кој лани беше даден на позајмица со откуп од 18 милиони евра кои Џенова ги уплати после Нова Година, сеа Интер ќе им ги врати тие пари.
Не знаам за сезонава, ама тебе веднаш можеме да те прогласиме за катастрофа.Сезонава да ја прогласиме за катастрофална или да почекаме до 5ти Октомври
Пффф у Италија вакви трансфери се секојдневие. Чисто трансферов на Пинамонти беше услуга за Интер да внесе позитивен биланс у ффп, Џенова капка вода у очи нема дава 18 милиони за младинец на Интер. После се чудиме сме изгубиле од нив 1-0Мене вакви трансфери ми се враќање услуги дали кон одреден клуб или кон агент. Пример - земи го овој и наредно лето ќе ти помогнам да го земеш оној или пак го зеде лани Петко, сега мораш да го земеш Станко. Типичен пример е трансферот на Бебе, сите знаат дека тоа беше провизија за Мендеш за претходни трансфери ама пред закон се е во ред и не можеш ништо да направиш.
Aко потрошат само 37 милиони евра летово, ке се потврди фактот дека не се обидуваат да ги стигнат првите 2 екипи, туку да си влезат во Топ 4 само.
Ова остава впечаток како да немаат амбиции за ништо повеќе од место во ЛШ.
Од сите понудени алтернативи за Санчо, оваj е најприфатлива опција. Млад е, и многу е брз и силен. Дури и да вклопи трансферот со Санчо јас би го купил ако е достапен за 30 милиони.Искочија муабети дека Исмаила Сарр од Вотфорд го конталтирале , 30м би коштал најмногу.Детево ако памтите ги растури ливерпул на кај нив дома.
Страшно брз, солиден шут и се чини трудољубив.Другото може да научи
Кои зевзеци сме, да не можеш на почеток на сезона да се израдуваш.Лани поише еуфорија ме биеше, а полоши бевме.Не ми е јасно, зошто не санираат други дупки ако не бива со Санчо.Ваљда не мислат дека Дортмунд ќе го пуштат санчо на 4ти октомври за 60м.
Вчера Пол Џојс пиша дека на Ливерпул им барале 36м фунти.Од сите понудени алтернативи за Санчо, оваj е најприфатлива опција. Млад е, и многу е брз и силен. Дури и да вклопи трансферот со Санчо јас би го купил ако е достапен за 30 милиони.
Тоа се 40 милиони евра, малку прескапо, ама не е баш Јунајтед во ситуација да бира.Вчера Пол Џојс пиша дека на Ливерпул им барале 36м фунти.