Извини, не знам како успеав во една реченица да го испуштам тој дел.Не е очигледно дека тоа го велам?
Извини, не знам како успеав во една реченица да го испуштам тој дел.Не е очигледно дека тоа го велам?
Taka bese i so Ibrahimovic, se dodeka ne dojde kaj nas.може ќе ни се погоди со Коман да освоиме титула тој е тој X фактор шо и фали на оваа совршена екипа
9 сезони по ред освојува шампионска титула прво со ПСЖ, па со Ѓубрентус и последниве сезони со Баерн..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Слаабббоооооо....Да си спремите за после.
Јас две три дабчиња, грч ладни, па што биде нека биде!Да си спремите за после.
Awwww мајсторе ме разочара, кај се пие Даб, барем ти си стручен за подоброЈас две три дабчиња, грч ладни, па што биде нека биде!
Нели пивце за живце
Ме мрзи да одам да ги обновам резервите, во Гиго(Драчево) се намали изборот и освен Козел Премиум и Будвајзер нема ништо друго саглам! А Даб чувам гајба за стратешка резерва Плус за добар пивопиец нема лошо пивоAwwww мајсторе ме разочара, кај се пие Даб, барем ти си стручен за подобро
Спремни за по трет пат гол разликата да не зезне за ЛШ/Титула.Да си спремите за после.
Денес нема да олучва гол разлика. Или нема бар да може негативно да се одрази на Јунајтед. Гол разлика би одлучувала само ако и ние и Челзи изгубиме, а во тој случак они имаат далеку полоша гол разлика. Али какви падавичари имаме у тим, ништо чудно до 90-та минута да се тресеме.Спремни за по трет пат гол разликата да не зезне за ЛШ/Титула.
Со толку добар стратег како што имаме на клупата не очекувам ништо подобро.Имам неко чувство дека ќе искочиме со 5 играчи у одбрана, дај боже да грешам.
You had to go there, didn't you?Лестер немаат победа против Јунајтед од пресвртот во 2015та кога не тепаа 5-3.