Не е очигледно дека тоа го велам?
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Не е очигледно дека тоа го велам?
Taka bese i so Ibrahimovic, se dodeka ne dojde kaj nas.може ќе ни се погоди со Коман да освоиме титулатој е тој X фактор шо и фали на оваа совршена екипа
9 сезони по ред освојува шампионска титула прво со ПСЖ, па со Ѓубрентус и последниве сезони со Баерн..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Слаабббоооооо....Да си спремите за после.
![]()
Јас две три дабчиња, грч ладни, па што биде нека биде!Да си спремите за после.
![]()
Awwww мајсторе ме разочара, кај се пие Даб, барем ти си стручен за подоброЈас две три дабчиња, грч ладни, па што биде нека биде!
Нели пивце за живце![]()
Ме мрзи да одам да ги обновам резервите, во Гиго(Драчево) се намали изборот и освен Козел Премиум и Будвајзер нема ништо друго саглам! А Даб чувам гајба за стратешка резерваAwwww мајсторе ме разочара, кај се пие Даб, барем ти си стручен за подобро![]()
Спремни за по трет пат гол разликата да не зезне за ЛШ/Титула.Да си спремите за после.
![]()
Денес нема да олучва гол разлика. Или нема бар да може негативно да се одрази на Јунајтед. Гол разлика би одлучувала само ако и ние и Челзи изгубиме, а во тој случак они имаат далеку полоша гол разлика. Али какви падавичари имаме у тим, ништо чудно до 90-та минута да се тресеме.Спремни за по трет пат гол разликата да не зезне за ЛШ/Титула.
Со толку добар стратег како што имаме на клупата не очекувам ништо подобро.Имам неко чувство дека ќе искочиме со 5 играчи у одбрана, дај боже да грешам.
You had to go there, didn't you?Лестер немаат победа против Јунајтед од пресвртот во 2015та кога не тепаа 5-3.