Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Тешко тоа!
Незнам каков е здравствениот билтен, ама кој и да игра(освен Лингард и Переира), не мислам дека ќе ја утнеме!
И ја мислам дека ке го искористиме киксот на Лестер и Челзи,формата ни оди во нагорна линија,така да очекувам победа

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.538
Затоа што милион шанси не искористивме досега против послаби екипи да им се доближиме на Челси. Едно нерешено утре за неделна нервоза.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.538
Доби шанса сезонава како никој друг, играше и кога треба, и кога не треба. Мислам дека му замина возот. Сфатив дека е јако несериозен лик кога ги исшутираа него и Јанузај од U-23 утакмица, кога на утакмица се натпреварувале кој ке даде гол од корна.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Јанузај бар одигра 1-2 саглам утакмици, овој во водата дупка направи! И позајмици и материне, што не проба, не го бидна! И сега, ќе се борел за место. Реално, превише минуси има во играта за да издржи во ПЛ клуб, било кој, да не збориме за Јунајтед. Ако најдат будали, нека го продаваат, ич да не му ја мислат :cenzura:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Добри овие Вотфорд.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Cemu ova? Iskreno mene me zanima samo Mancester a veruvam i pogolemiot del od fan klubov.Bolje ni e da si se fokusirame na nasite problemi nego da gi mesame u nas fan klub

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom