Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.848
Поени од реакции
67.330
Не ми се верува дека Мино ке го извади крлежов од клубот.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Мене не ми се верува дека лингур е толку глуп,знае дека нема појма од фудбал,а го чуваат у клубот и сега со човек кој плука по клубот соработува...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.853
Поени од реакции
21.671
Мене не ми се верува дека лингур е толку глуп,знае дека нема појма од фудбал,а го чуваат у клубот и сега со човек кој плука по клубот соработува...
Не бил задоволен од статусот во клубот, малце му плаќале итн

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Хахаха, еден агент хара и лом прави а гигант како Јунајтед на колена ...
Нем после да кажете јака администрација сме имале во клубот....

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.676
масло на Погба нели глеате у циганските работи заедно се
затоа што послоро откачување од него за што помалце штета врз Рашфорд и пстали млади

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Најмногу ме плаши нашиве да не му ја зголемат платата и да му дадат нов договор со цел да го задржат лингурот.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ја би ги ставил у у 23 и Погба и Лингард и на младите би им рекол кој ќе и влезе со клизачи промоција директно.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Со победникот од Вотфорд - Транмере сме следно коло ФА Куп. Нормално, ако се поминат Волвс :)

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.427
Поени од реакции
7.127
Најмногу ме плаши нашиве да не му ја зголемат платата и да му дадат нов договор со цел да го задржат лингурот.
Демек веќе и има потпишано нов договор само се чекало погоден момент за да објават ради оправданиот хејт на навивачите кон него и лошите резултати.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.848
Поени од реакции
67.330
Aко му дадат нов договор, Оле треба под итно да попие отказ. Нови договори за Џонс, Лингард, дур се труби за револуција во клубов? Придонес двајцава во последниве 5 години, 0. Уште на Баји да му спукаат нов договор, па нека се чудат зошто сме таму кај што сме.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.427
Поени од реакции
7.127
Aко му дадат нов договор, Оле треба под итно да попие отказ. Нови договори за Џонс, Лингард, дур се труби за револуција во клубов? Придонес двајцава во последниве 5 години, 0. Уште на Баји да му спукаат нов договор, па нека се чудат зошто сме таму кај што сме.
Оле кажа на прес дека бил убеден дека Лингард за брзо време ќе си ја вратњл формата. Нема потреба да се коментира повеќе за способностс на Оле. Дечкото е антиталент и освен за трчање, буквално нема никаков друг квалитет. Никогаш у кариера ништо нема покажано што би убедино било кого дека заслужува да виде у клуб како Јунајтед.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.848
Поени од реакции
67.330
"ќе си ја врати формата."

Би го прашал само, на која форма на Лингард се надева Оле? Најдобрата сезона на Лингард, не е за стандард на екипа која претендира за топ 4 во моментов, а не за нешто повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom