Не бил задоволен од статусот во клубот, малце му плаќале итнМене не ми се верува дека лингур е толку глуп,знае дека нема појма од фудбал,а го чуваат у клубот и сега со човек кој плука по клубот соработува...
Како игра и македонски минималец му е многуНе бил задоволен од статусот во клубот, малце му плаќале итн
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
масло на Погба нели глеате у циганските работи заедно сеМене не ми се верува дека лингур е толку глуп,знае дека нема појма од фудбал,а го чуваат у клубот и сега со човек кој плука по клубот соработува...
Демек веќе и има потпишано нов договор само се чекало погоден момент за да објават ради оправданиот хејт на навивачите кон него и лошите резултати.Најмногу ме плаши нашиве да не му ја зголемат платата и да му дадат нов договор со цел да го задржат лингурот.
Оле кажа на прес дека бил убеден дека Лингард за брзо време ќе си ја вратњл формата. Нема потреба да се коментира повеќе за способностс на Оле. Дечкото е антиталент и освен за трчање, буквално нема никаков друг квалитет. Никогаш у кариера ништо нема покажано што би убедино било кого дека заслужува да виде у клуб како Јунајтед.Aко му дадат нов договор, Оле треба под итно да попие отказ. Нови договори за Џонс, Лингард, дур се труби за револуција во клубов? Придонес двајцава во последниве 5 години, 0. Уште на Баји да му спукаат нов договор, па нека се чудат зошто сме таму кај што сме.