Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Дај боже да го биде Џејмс но сепак мислам дека треба да се купува десно, за Џејмс знаеме дека повеќе преферира лево да игра.

Изминативе сезони немаше многу избор на десни крила/вингери на пазарот но сезонава е друга песна, Санчо, Зијех, Пепе, Киеза итн.

Исто досега ништо немаат продадено, освен тие што им истекоа договорите.

Многу лош трансфер период имаме до сега.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Па ние баш такви бараме бе, идеално појачање за малце пари.Ед уште од сеа трие раце.Од збор до збор Манчестер играч у задни 7-8 години.

Вакви статуси па кога ќе видам, боже зачувај само кај нас е вака. Издигнат ги очекувањата до плафон и ги гледаш истите издишуваат.
Вака исто за Депај имаше, мускулатура, подготвеност,што ли уште не. Ниво жолта штампа. Чек нека се покаже, па после изјави дека е супер подготвен.
А кога сме кај најјаките кога играат утакмица?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.581
Поени од реакции
8.214
Вакви статуси па кога ќе видам, боже зачувај само кај нас е вака. Издигнат ги очекувањата до плафон и ги гледаш истите издишуваат.
Вака исто за Депај имаше, мускулатура, подготвеност,што ли уште не. Ниво жолта штампа. Чек нека се покаже, па после изјави дека е супер подготвен.
А кога сме кај најјаките кога играат утакмица?
Мемфис супер тргна, ама се направи стронглифтер и не можеше да мрдне или нардоски кажано се направи шифоњер,се направи билдер со нула подвижност,експлозивност и брзина.Цехот отпосле го плати јако.Од тогаш фитнес тренерите пазат и не им даваат мн да се се билдаат.[DOUBLEPOST=1562687817][/DOUBLEPOST]
@Shteff Mathers Претседателот на Спортинг бил во Манчестер, но наводно немало никакава врска со Јунајтед. Бил поради некакви разговори на релација Спортинг - Сити, зајакнување на партнерство бла бла...
Да, заборавив дека во Лондон се канцелариите на врхушката.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле кое смеење ќе биде овој Фернандеш кога ќе си ја почне сезоната во Спортинг, исто како оној Вилијам Карваљо 10 лета со ред што се сели.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ако тргнат по Нејмар, се ќе му простам на Вудвард, и по едно паковање Вуди виршли ќе частам.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Леле кое смеење ќе биде овој Фернандеш кога ќе си ја почне сезоната во Спортинг, исто како оној Вилијам Карваљо 10 лета со ред што се сели.
Vo betis e toj edna godina vekje cisto informativno... a za ovoj bruno sto znam, mislam nisto nema da bide i kje zavrsime so sosema nekoj drug...

Ps. James se pokazuval mn zasega, a i AVB ako ste gi gledale videata....

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Мене за Ван де Бек ќе ми е најкриво што ќе го испуштиме, достапен е за пристојна цена.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
јас сум за
мора да се пробува и да се носат ѕвезди
у последно време у фан клубов за сите сте против еден не е по мерка

Sent from my iPhone using Tapatalk
Дефинитивно со Нејмар не правиш екипа!
Ако сакаш да се пуваш, и да изведуваш глупости тогаш Ок. Ние последниве години, само и тоа правиме. Резултатот го гледаме.
Не ни бега правење тим, чекор по чекор.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Нека е по ваше ама не верувам цел свет да трча по него а да е пропалитет.
Ја многу на оние фуфици многу не им верувам, ако алудирате за тоа највеќе, само чекаат да се докопаат до некој да се обезбедат за цел живот.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Нека е по ваше ама не верувам цел свет да трча по него а да е пропалитет.
Ја многу на оние фуфици многу не им верувам, ако алудирате за тоа највеќе, само чекаат да се докопаат до некој да се обезбедат за цел живот.
Ете цел свет као трча и по Погба, па ништо! Вртат медиуми за публицитет и Рино ја р чка за некое милионче ако може да лапне. Не гледам дека се затрча некој и по него и по Нејмар циркузантот. Нејмар е станат како слика од ван Гог, само ќе оди по аукции и ќе набива цена, ќар од него како од комарец лој.

Newton'

Fapstronaut
Член од
25 јули 2015
Мислења
343
Поени од реакции
324
Мене ми е криво што Tielemans им го препуштивме на Лестер , топ играч , капитен беше на Андерлехт , топ изигра и во Монако и Лестер лани , плус над 20 натпревари за Белгија на 22 години . Некој rumors има дека не сме го потпишале затоа што со Лестер сме се договориле така за Maguire да ни го продадат , што ако е вистина конечно би ја средиле одбраната , Shaw- Lindelof-Maguire- AVB , мислам дека може да бидеме задоволни со таа постава

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Vo betis e toj edna godina vekje cisto informativno... a za ovoj bruno sto znam, mislam nisto nema da bide i kje zavrsime so sosema nekoj drug...

Ps. James se pokazuval mn zasega, a i AVB ako ste gi gledale videata....
Аааа во Бетис бил, значи многу јак трансфер на толку пишувања од 2012 навака :)

Kajgana Shop

На врв Bottom