Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Имам чувство дека утре ќе ни биде заебана утакмица. Говедата секојпат се играле дупло мотивирани против нас. Нека направе Ферги некоја заебана тактика, за да незнаат од дека им е флезел. И нека му го пуштат Џонс на Суарез да му га расц'фте фацата. Одеме за 20.
Абе и против Евертон беа мотивирани ама додека не им исклучија играч на плавиве ништо посебно не направија. Па и од кога им исклучија вртеа околу нивни гол како киша око крагујевца.
--- надополнето: Oct 14, 2011 5:01 PM ---
Има некој тука освен мене, шо е задоволен и со реми? :D
За реми не е проблем, ќе се набутаат сите во одбрана ама Фергусон никогаш не е задоволен со реми, на се или ништо оди :)))))

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Абе и против Евертон беа мотивирани ама додека не им исклучија играч на плавиве ништо посебно не направија. Па и од кога им исклучија вртеа околу нивни гол како киша око крагујевца.
Епа тва е тва второто, зашо сакам копачка у фацата на Суарез. Не оти е ного грд, и јас сам грд. Ама ич нее поштен. Би му забранил доживотно да не игра фудбал!

A

apidrone

Гостин
Јас мислам дека не постои навивач на Манчестер Јунајтед што би се задоволил со такво нешто. Секој навивач што го мисли ова нека размисли дали е стварно фан на Манчестер Јунајтед.
--- надополнето: Oct 14, 2011 5:01 PM ---

За реми не е проблем, ќе се набутаат сите во одбрана ама Фергусон никогаш не е задоволен со реми, на се или ништо оди :)))))
Праам муабет за ако во случај да заврши нерешено, не дека не сакам да победат :) А еве и зошто. Следната недела доаѓа Сити, сега за сега најголемиот ривал за титулата. Џабе ми е победа утре, ако не успееме на ОТ да победиме. Мене битен ми е успехот на тимот, а не моето лично задоволство. Башка, неам кого да реметам бе :D
П.С. ако у меѓувреме некој ме цитирал, тука е одговорот :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Праам муабет за ако во случај да заврши нерешено, не дека не сакам да победат :) А еве и зошто. Следната недела доаѓа Сити, сега за сега најголемиот ривал за титулата. Џабе ми е победа утре, ако не успееме на ОТ да победиме. Мене битен ми е успехот на тимот, а не моето лично задоволство. Башка, неам кого да реметам бе :D
П.С. ако у меѓувреме некој ме цитирал, тука е одговорот :)
А зашто да не биде 2/2 и Ливерпул и Сити. За Сити не се секирај ти ОТ си го прави своето. :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не ми е јасно што се мешаат скаузери во фан клуб:Манчестер Јунајтед o_O

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се молат падобранци да не доаѓаат тука зошто и ние не им идеме во дувлото нивно. Поззи4.
--- надополнето: Oct 14, 2011 5:54 PM ---
Не ми е јасно што се мешаат скаузери во фан клуб:Манчестер Јунајтед o_O
Простено му е на Мерхан.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Манс, ти текнува ли на сезоната 07/08 кога Андерсон беше во крш форма еден период ама против Ливерпул ја покажа партијата на неговиот живот? Стиви Џи не се ни виде цел меч, почна да здивува од фрустрации :) Немојте утре Андо да збрца голче па да демантира :D
на ова мислиш?:D

иначе утре си го мењам аватарот, можни кандидати Андо,Руни,Чича,Велбек,Нани,Јанг
--- надополнето: Oct 14, 2011 7:32 PM ---

--- надополнето: Oct 14, 2011 7:36 PM ---

нешто поново :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еве слики од тренингот денес, заборавив да ставам :)

Бонус две слики: Руни не ми изгледа нешто многу засекиран, што викаа дека ќе има психички товар за утре поради казната од 3 меча :D

Сите се насмеани, само идниот капитен е озбилен :D Се надевам дека тимскиов дух ќе се рефлектира утре, тој е поважен од било каква физичка форма.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Во таков момент ти е фатен, иначе сигурно ни тој не бил озбилен :D Иначе доаѓам утре на заедничкото гледање, се надевам ќе ги силуваме лузерите, на чело со затвореникот.
--- надополнето: Oct 14, 2011 10:04 PM ---
Manchester United go to Anfield tomorrow with #19 top flight titles, #19 PL points so far, and a PL goal difference of +19.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
SAF: "I expected a three-match ban, I must admit"

:pos:

Кој ѕвер е :icon_lol:

А па мене смешни ми беа овие од ФА, упатуваат жалба за црвениот на Руни а тие им забранија на Руни и Сколс да играат на 3 натпревари откако добија црвени картони и тоа на пријателски мечеви :pos: Плус Руни го казнија 3 меча ради пцуење, сега сакале да му се поништи црвен картон :ROFLMAO:
И после зашто ми било мило што нема да игра на европско, ако бе, нека патат :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Го плукаат цела година, и тоа говедата ФА и тоа англиските ѓубриња од новинари, а сега ќе плачат по него.. А за тоа од пријателската и мене не ми беше јасно, против Порто мислам дека беше кога добија црвени Сколс и Руни и 3 утакмици во Премиер лига !? Ненормална работа..

За утре очекувам победа ако ни е стабилна одбраната... гледам некој погоре анализираше средина ова она, ама по мене најбитна е одбраната.. комотно нека се уфилмаат тие на енфилд и нека пробаат да нападнат, имаме скоро перфектни играчи за брзи и ефективни контри!

Kajgana Shop

На врв Bottom