Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Моци и девојки ... не се летајте многу, зависи од тоа како ќе играме денес , среќа и нормално судија. Играме на гостински терен така да нема да биде едноставно за нас , но сепак нема да биде едноставно и за нив зашто ние сме Манчестер Јунајтед.

Пред се очекувам фантастичен фудбал а со тоа и многу голови , а на крај нека победи подобриот .

Glory Glory Manchester United

Член од
26 август 2011
Мислења
15
Поени од реакции
4
дај бе брат не прај киксови , жити тебе !
Руни шо се вика живее за ова утакмица , единствено во глата му вража дека МОРА ДА ПОБЕДИ ВО ЛИВЕРПУЛ! Не можи да нервозен , ништо освен мислата да ПОБЕДИ ВО ЛИВЕРПУЛ!
rooney zivee ama eve pak na klupa e .. poz

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Аман пак 4-5-1! Колку ја мразам формацијава! Зашто нани и Руни на клупа ??? Само им се исполни желбата на повеќето Џонс да игра ДМФ!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ферги и да клаеше од резервниот тим пак имам верба во него, дека барем нема да не наполнат или слично! Можеме и со овај состав да тепаме,едноставно чоекот си има своја замисла и тие играчи ги стави, не е лесно некој психички да е оптеретен како Видич и Руни , па да игра на ваков натпревар, треба да е 100% сконцентриран ,ама Фергусон проценил изгледа дека не се ии... то е то ..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Само две работи не ми се допаѓаат што не играат Нани и Руни ок Руни поради црвениот можеби ќе беше под притисок ама Нани требаше да старува ама па од друга старана сите ги знаме квалитетите на Парк на дерби тимувам на гол на Прак и Јанг и подеда од 2-1 за Јунајтед се читаме по натпреварот ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Само две работи не ми се допаѓаат што не играат Нани и Руни
Јас арно велам сето овде експерти се правите овде , ако тепаме си пречутувате и го дркате дека сме тепале. Ако изгубиме јас гла сечам, после едно 19831238829131 пати Фергусон ќе го спомните како "можен" виновник..

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Мене само ме интересира поставеноста каква ќе биде! Ништо чудно Јанг да игра позади Велбек!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ептен ме радува составо, го обожавам старио! Наши се, Џонс е мајката. Гази сине газииииииии!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мене само ме интересира поставеноста каква ќе биде! Ништо чудно Јанг да игра позади Велбек!
вака да претпоставуваме, по мое вака би било 4-5-1 , значи Џонс нешто би дошол како деструктивец , Велбек па позади него да е Гигс или Јанг..

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ке земам ке ве пцуам еј, никогаш нема да се буните за составот и тактика и тоа и воа
Ајде одиме на победа. Одиме да ги смачкаме сред енфилд.
ГЛОРИИ!
--- надополнето: Oct 15, 2011 11:18 AM ---
Инаку Јанг зад Велбек

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
вака да претпоставуваме, по мое вака би било 4-5-1 , значи Џонс нешто би дошол како деструктивец , Велбек па позади него да е Гигс или Јанг..
најверојатно вака ќе биде:
Де Геа
Смолинг, Фердинанд, Еванс, Евра
-------Џонс
--Флечер Гигс
Парк -------Јанг
------Велбек

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Се разбудив со ептен добро претчувство за утакмицава :)
So, go Manchester United, show them no mercy!!!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Кога се игра на гостински терен секогаш се игра со карта " изненади го непријателот " , а всушност тоа и САФ го прави. Гарантирам дека Ливерпул биле во формација на запирање на Нани и Руни ... а сега кога нив ги нема ... ладен туш пред натпреварот !!!

За ова што го правел/прави/и ќе прави ... ни еден менаџер на светот храброст да го направи.

Kajgana Shop

На врв Bottom